problem pri pretaktovani

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
daliklee
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 03. Dec, 2007, 08:00

problem pri pretaktovani

Príspevok od používateľa daliklee »

neviekm si rady pri pretaktovani procesora(e6850).pokial je fsb do 1600 takto ide ako tak ako akonahle to prekrocim tak po ulozeny zmeny mi uz pc nenabutuje a ostane len cierna obrazovka .mam dosku stricker extreme ..neviete mi poradit co mam spravit aby to slo ?
daliklee
Nový používateľ
Nový používateľ

pozeral som a nic ,nepomohlo to proste bud ostane cierna obrazovka alebo to zmrzne ...nieviem cim to moze byt .mam vsak taky otazocku...aku teplotu by mal mat hlavny cip na zahladnej doske ? bo kedsa ho chytim tak tam neudrzim palec ani sekundu ....vo windowse mi pise ze je teplota 40 C ale ja mam pocit ze ma tak 80 a viac ...mohlo by to byt prave tymto ?ze sa prehrieva? je prehriaty?
daliklee
Nový používateľ
Nový používateľ

prievan?ved som kupil termalright 120 ultra extreme .... teplota procesora pri 3,6 ghz je 38 ...co nieje vobec zle .....preto mi nejde do hlavy preco ti nejde dalej prataktovat....., v suvislosti s tymto chladicom mam dalsiu otazku ...dotyka sa mi medenedo chladenia ktore je na doske .... a to vedie priamo do hlavneho cipu dosky...je nejaka sanca ze prave toto je problem prehriatia cipu? na stranke termalright bolo pisane ze chladic je kompatibilny bez problemmov tak nechapem preco sa dotyka
daliklee
Nový používateľ
Nový používateľ

skusim dat grafiku do 2heho pci express slotu .....lebo naozaj zavadzia a na ten cip dam maly chladic....,teraz som poeral na fore testy taktou pamate a oni tam dali tie moje na 910 mhz a mne nejdu ani na 810 ( o 10 mhz vyssie ako je normal)/. tomu nechapem ved som nastavil aj casovanie aj napatie podla navodu .....,a este nieco preco mi stale hlasi alarm ze cup vt = 1.38 ved to nieje vysoke napatie
daliklee
Nový používateľ
Nový používateľ

nepomohlo ani ta zmena na 6-6-6-20 ,proste stale to iste . nema niekto skusenosti z prehrievanim mb ....zacinam uvazovat ze to bude asi v tom....inak uz fakt neviem co ma brzdi
ps ..skusal niekto everest a tam priepustnos pamati pri citani?ake vysledy ste dosiahli? ja 9600 MB/s

Návrat na "Základné dosky"