Takze mam dilemu . Uz dlho pouzivam XP a myslim ze nastal cas na VIstu ale otazka znie? Oplati sa prechod?Co ziskam a co stratim?
Mam zostavu z popisu akurat ze uz mam 2gb ram, 80 gb disk.....
pc vyuzivam:
-velmi rad sa hram
-velmi nerad pracujem za pc( ale je to povinnost takze to uprednostnujem pred hranim )
-Pozadujem plynuli chod seckych aplikacii
-rychli boot systemu
Takze ktory z tycho dvoch by ste mi poradili?
Na zaver dodam ze pojde o 32bit verzie.
Win vista ULTIMATE vs WIN XP SP2
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
S hrami nieje problem
99% veci z XP chodi pod Vistou
Bootovanie budes mat na tvojom PC o cosi dlhsie
Inak rozsir RAMku na 2GB.
Na Vistu je idealny dualcore CPU, ziadne orezavky typu Sempron alebo Celeron, ale plnohodnotne Athlony, alebo Core2duo
99% veci z XP chodi pod Vistou
Bootovanie budes mat na tvojom PC o cosi dlhsie
Inak rozsir RAMku na 2GB.
Na Vistu je idealny dualcore CPU, ziadne orezavky typu Sempron alebo Celeron, ale plnohodnotne Athlony, alebo Core2duo
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Na vistu nadavaju len socky s 512RAM v tux trickach, ze je hnusny a zly a pomaly a hry tam idu strasne pomaly a ze je pre gayov...
ja nadavam, ze su to socky...
Vista Ultimate je ale draha, Home Premium uplne staci...ked nevies, co s peniazmi, icq mas
Vista je len trochu narocnejsi na pamat, ved aero bezi bez problemov na GMA950 v 1900x1200, tam sa o nejakej narocnosti neda hovorit...a spravca okien zerie 100MB RAM...pri cene 600SK/GB je to smiesne
Ziskas tolko, ze ti system nebude padat a ked aj nieco rachne, ono sa to dokaze dat dokopy aj same...aj ked sa mi uz tiez stalo, ze bolo treba tvrdy reset...a okrem toho, ak je nieco pomale, ono sa to zamaskuje taky prijemny system to je
ja nadavam, ze su to socky...
Vista Ultimate je ale draha, Home Premium uplne staci...ked nevies, co s peniazmi, icq mas
Vista je len trochu narocnejsi na pamat, ved aero bezi bez problemov na GMA950 v 1900x1200, tam sa o nejakej narocnosti neda hovorit...a spravca okien zerie 100MB RAM...pri cene 600SK/GB je to smiesne
Ziskas tolko, ze ti system nebude padat a ked aj nieco rachne, ono sa to dokaze dat dokopy aj same...aj ked sa mi uz tiez stalo, ze bolo treba tvrdy reset...a okrem toho, ak je nieco pomale, ono sa to zamaskuje taky prijemny system to je
Me like Pentium