Zdravim ludia.
Mam taky problem!!! Natiahol som na Acer 5315 winxp cz sp2.
Natahal drivre ktore boli original na cd a cuduj sa svete nezahrali.
Nezahrali mi :
Mobile intel(r) 965express chipset family (to som sa docital ze je tam intel x3100 )
Atheros AR5007EG wireless adapter
a pci device.
Pri vsetkych mam zlty vykricnik.
Skusil som dat nove drivre stiahnute z webu , vyupdatoval som win xp, a nech robim co robim tak nic.
Podla mna je to tym ze CZ xp neberu anglicke drivre ale ak mate nejaky napad ako na to alebo co s tym , tak sem s tym.
Diky moc za radu.
Problem s vga na ACER 5315 s win xp cz
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Tak ked nehraju, asi si im malo platil
Inak driverom je uplne u prdele, aku jazykovu verziu XPcok mas.
Pokial bol ten book dodavany original s Vistou, tak podobne problemy pri instale XPcok ocakavaj na dennom poriadku. V prvom rade si poriadne zisti, co tam mas za HW a stiahni ovladace presne na neho. Je totiz bezne ze na jednu radu notebookov sa dodavaju trojo roznych wifi sietoviek atd.
Inak driverom je uplne u prdele, aku jazykovu verziu XPcok mas.
Pokial bol ten book dodavany original s Vistou, tak podobne problemy pri instale XPcok ocakavaj na dennom poriadku. V prvom rade si poriadne zisti, co tam mas za HW a stiahni ovladace presne na neho. Je totiz bezne ze na jednu radu notebookov sa dodavaju trojo roznych wifi sietoviek atd.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Re: Problem s vga na ACER 5315 s win xp cz
Na tu grafiku je funkcny ovladac tu:Wolfhund napísal:Zdravim ludia.
Mam taky problem!!! Natiahol som na Acer 5315 winxp cz sp2.
Natahal drivre ktore boli original na cd a cuduj sa svete nezahrali.
Nezahrali mi :
Mobile intel(r) 965express chipset family (to som sa docital ze je tam intel x3100 )
Atheros AR5007EG wireless adapter
a pci device.
Pri vsetkych mam zlty vykricnik.
Skusil som dat nove drivre stiahnute z webu , vyupdatoval som win xp, a nech robim co robim tak nic.
Podla mna je to tym ze CZ xp neberu anglicke drivre ale ak mate nejaky napad ako na to alebo co s tym , tak sem s tym.
Diky moc za radu.
Kód: Vybrať všetko
http://downloadmirror.intel.com/14386/a08/win2k_xp14311.exe
Re: Problem s vga na ACER 5315 s win xp cz
Driver pre Atheros AR5007EG wireless adapter na WIN XP
Kód: Vybrať všetko
http://www.atheros.cz/download.php?atheros=AR5007EG&system=1