Zdravim mam momentalne dost velky problem s compikom,,,
takze v jedno krasne utornajsie poobedie som si siel hodit neake vecicky do ipodu tie som si tam aj hodil, vytiahnem USB a zrazu mi zmrzol cely pocitac, skusal som reset, vypnut, nic neslo, musel som vytiahnut napajaci kabel zo zdroja...
Potom som ho skusal zapnut, a co boh nechcel, ten trapak sa za 5s po nastartovani sam vypol... a toto robi stale... proste ani nezacvaka hdd, nerozhybe sa dvdromka nic... iba vetraciky zacnu ist na cpu grafike atd.. Skusal som uz asi vsetko, aj rozobrat cely compiq, znova ho zlozit, clearnut bios cez jumperi. Donesol som ho aj ku kamaratovi, tam sme skusali postupne odpajat komponenty ze ci niektory z nich nerobi sarapatu, ale nic... dokonca aj zdroj je OK ... tak jedine co mi ostalo je maticna doska, ale nechapem co tam s nou moze byt, ci len niekde neaky kontakt odpaleny? alebo neaka ochrana ze sa sama vypne? ak by ste mi vedeli poradit tak by som vam bol vdacny, aj ked uz ho nesiem do datacomu na reklamaciu v piatok... komponenty su vsetky v zaruke tak snad mi to zoberu
inak zostava:
Amd Athlon 64 3500+ AM2
MB: Asus M2N-E
RAM: 2x 512 mb DDR2 800mhz Kingmax
HDD: Seagate 250GB SATA2
GPU: Asus en7600GT 256DDR3
ZDROj: LC POWER 550w
Probleem s Compom
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Ak je to v zaruke, tak sa v tom nehrab a reklamuj. Nech to riesia ti, co su za to plateni.
Inak tipujem zdroj alebo dosku.
Inak tipujem zdroj alebo dosku.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
tie tranzistory sa mi zdaju normal, len nake vykyvane su ako neviem dam to na reklamaciu, dovtedy musim ficat na starej sunke s celeronom 600 >.< len nech im to netrva mesiaczwARO napísal:skontroluj si ci nemas na doske napuknute tranzistory...mne sa stalo daco podobne len mi siel pc asi az 5 minut...a este som mal vysiu °C CPU pri tom probleme [o 15 asi viac ako obvykle]...a bola to asi ochrana dosky a potom sa s tym hral brat a uz sa nedal ani zapnut...takze najskor doska...