Need for Speed 11 - DEMO OUT !!!
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Ja hranie bez problemov na full...
Co sa hry tyka dost ma chytila, a ako vravi Brblosko, treba si najskor par veci poodomykat. Prave som porazil DRAG KINGA, pomerne dost jednoduche ked som mal corvettu so 800 konami
Ale co sa tuningu aut tyka, ovela viac sa mi pacilo underground2, tam sa dalo hadam menit vsetko...
BTW: co hovorite na tie pretuned auta. Podla mna dost otras, v reali by som taku pocmaranu plechovku teda nechcel...
Co sa hry tyka dost ma chytila, a ako vravi Brblosko, treba si najskor par veci poodomykat. Prave som porazil DRAG KINGA, pomerne dost jednoduche ked som mal corvettu so 800 konami
Ale co sa tuningu aut tyka, ovela viac sa mi pacilo underground2, tam sa dalo hadam menit vsetko...
BTW: co hovorite na tie pretuned auta. Podla mna dost otras, v reali by som taku pocmaranu plechovku teda nechcel...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
Dnes som tuto gamesku odskusal a tie iste problemy ako u dalsich userov.hra nastavene vse na HIGH 8xAA 1024x768 od 40-85FPS a miestamy gameska trhne,stiahol som detail na LOW bez AA FPS skoro stale na 85 ,zapnuta V-synch a zasekavanie tak isto ako na HIGH,ziadne ze trosku menej to zasekava,stale rovnake zasekavanie..
ako tu pisete patch by to mal vyriesit,dufam ze ano ,lebo gameska sa paci mojej holke a rada by si to uz zahrala bez trhnutia
ako tu pisete patch by to mal vyriesit,dufam ze ano ,lebo gameska sa paci mojej holke a rada by si to uz zahrala bez trhnutia
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: RTX EVGA 2060 Super 8Gb , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: SeaSonic FOCUS 750w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h
No ved toto, ze by mi to islo ako tak aj na Medium 800x600, lenze to trha ci hram na 640x480 LOW alebo na 800x600 MEDIUM.Shoty napísal:Dnes som tuto gamesku odskusal a tie iste problemy ako u dalsich userov.hra nastavene vse na HIGH 8xAA 1024x768 od 40-85FPS a miestamy gameska trhne,stiahol som detail na LOW bez AA FPS skoro stale na 85 ,zapnuta V-synch a zasekavanie tak isto ako na HIGH,ziadne ze trosku menej to zasekava,stale rovnake zasekavanie..
Spoiler: ukázať
- jergus
- Používateľ
Ja mam na dragu 800 konovu korvetu, a tu je problem udrzat na styroch kolesachl0k2 napísal:Ja sa zas mozem pochvalit ze sa to celkom normalne pohybuje. Cim viac to hram tym to je lepsie a lepsie. S muscle car sa mam problem udrzat na ceste.. tak to ma byt.
Problemy s grafikou ziadne...
- jergus
- Používateľ
Na tej korvete bezne davam s nitrom tak 7.10-7.80, bez nitra tak okolo 8.30 a rekord mam 6.88...l0k2 napísal:Za kolko davas tak priemerne 1/4 milu? Mne sa najviac osvedcila zatial impreza, ale to asi iba preto lebo som na zaciatku
A jazdu po zadnych som dal na celu dlzku trate
presne ten isty problem !!! ak ma niekto riesenie sem s nim prosimXenon napísal:Takze vysiel patch na tuto hru. Verzia 1.1. 16 novych aut a 2 nove trate. Lenze po instalacii a spusteni hry vypise znamu hlasku a dam neodoslat. Ide vam tento patch?
vopred Dakujeme
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580