problem Genius SW-HF 5.1 5000
problem Genius SW-HF 5.1 5000
Caute.. no, mam taky problem.. kupil som si repraky Genius SW-HF 5.1 5000 a ked ich zapojim tak ako sa ma tymi tromi kablammi do zvukovky.. no ale potom repraky idu, ale sublofer nejde... a ked vymenim subloferovy (oranzovy) kabel za repraky (zeleny) tak sublofer ide, central ide a aj lavy reprak, ale 3 nejdu.. hmm.. mam dosku Asus P5B-Deluxe.. moze to byt aj problem zvukovky? THX..
Asus P5B Deluxe, Core 2 duo E6750, GigaByte 1950pro, 4x1GB aenon 800MHz, WD 320GB, LG Flatron L1953HR
mno...teda nepise sa sublofer ale suwoofer, a tie geniusi tusim nemali HW moznost aby v zapojeni stereo hral aj subwoofer..
riesilo sa to ovladacmi na zvukovej karte, alebo pluginom do windowsu...takze skus z toho nieco
riesilo sa to ovladacmi na zvukovej karte, alebo pluginom do windowsu...takze skus z toho nieco
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
no pise sa to dokonca Subwoofer a co sa tyka problemu tak si otvor nejake control center na zvukovku. ak si ju neinstaloval tak najdi Cd k doske a install.
a najdi si tam polozky : Bass enhancement a Center/Bass output swap
btw odporucam pouzit aj ten maly kablik co bol k tomu. to je aby ten center/bass maly dobry zvuk.bez toho kabliku mi center nesiel ako mal...
aebo proste nieco podobne. Mne sa objavila ta moznost az ked som si nastavil ze mam 6 reprakov...
a najdi si tam polozky : Bass enhancement a Center/Bass output swap
btw odporucam pouzit aj ten maly kablik co bol k tomu. to je aby ten center/bass maly dobry zvuk.bez toho kabliku mi center nesiel ako mal...
aebo proste nieco podobne. Mne sa objavila ta moznost az ked som si nastavil ze mam 6 reprakov...
heh, jasne ze som myslel suBwoofer, sak pisem ako neandrtalec niekedy..no sak to je jedno, ale zda sa mi, ze pri tychto reprakoch casto vznikali tieto otazky, a historia je ich plna, urcite tam nieco najdes
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2