problem s PC
problem s PC
mam taky problem....neviem v com je chyba....mrzne mi PC....niekedy pri startze niekedy neskor...pri pozerani filmu....nemate s tym skusenosti za radu dakujem.
CPU: AMD Sempron 2500+, MB: MSI K7N2 Delta2-LSR, RAM: 512 MB 400 Mhz , GPU: MSI RX800SE 256 MB, HDD: WD 80 GB SATA, Zdroj: 300, DVD-RW MSI.
No tak ho kompletne rozober a opat zloz. Samozrejme treba vsetko vyfukat od prachu. Idealne je aj resetnut bios.
Uvidis ci to bude este znovu robit.
Inak ventilatory sa ti tocia vsetky normalne? Co teploty?
Uvidis ci to bude este znovu robit.
Inak ventilatory sa ti tocia vsetky normalne? Co teploty?
Case-Compucase 6A34 cooled by 2xNoctua NF-S12-1200; PSU-Seasonic S12-II-500W+; MoBo-GA EX38-DS4; CPU-INTEL E8400 cooled by Noctua NH-U12F; VGA-NVidia ASUS N9600GT; RAM-2x2GB A-DATA Extreme; HDD-Western Digital WD640AAKS; LCD-Samsung 214T (1600x1200)
- pakito
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 30. Júl, 2006, 02:00
neviem ci je tvoj problem este aktualny ale mne sa dialo nieco podobne, mrzol mi pri starte win, aj neskor, ked sa mu podarilo nabehnut a tak som skusal nejake testy,
RAM boli v pohode, pevne disky tiez, teplota CPU a grafiky tak isto, zahada bola v tom ze v Linuxe (Ubuntu 7.10 "Gutsy Gibbon") islo vsetko v pohode az na to ze som sa nemohol dostat na dalsi HDD kde mam data(obidva OS mam na jednom disku a na druhom mam data) a tak som skusill vymenit "kablovacku" a zatial ide vsetko v pohode, aj v linuxe sa dostanem kde potrebujem (tuk,tuk,tuk aby som to nepo...)
RAM boli v pohode, pevne disky tiez, teplota CPU a grafiky tak isto, zahada bola v tom ze v Linuxe (Ubuntu 7.10 "Gutsy Gibbon") islo vsetko v pohode az na to ze som sa nemohol dostat na dalsi HDD kde mam data(obidva OS mam na jednom disku a na druhom mam data) a tak som skusill vymenit "kablovacku" a zatial ide vsetko v pohode, aj v linuxe sa dostanem kde potrebujem (tuk,tuk,tuk aby som to nepo...)
Sloboda znamená zodpovednosť