lebo konzum je konzum a ked niekto je zvyknuty tesit sa z novych tech. a hned si mysliet, ze je to "da best", tak to radsej nekomentujem...Vcera som zapojil svoju fajnu 7600GS AGP a zapol crysis.....dal na plne detaily jednak v hre a potom nForce ovladacoch seecko na max, a sustredoval som sa na kvalitu obrazu....SEEEKALOOOO....jak delo, ale veeelmo pekne vyzeralo....tak reku pome tu 2900Pro, co ma kamos skusit, samozrejme v jeho kompe s PCI-E....nastavil som tak isto....SEEEKALLOOOOOO

A tak si vravim, naco ked 7600 za 1500sk, kupovat trapny 2xxx radeon, ktory na plnych detailoch seekaaaa...samozrejme sekal menej, ale proste ked tam machruju s tymi 320 units a vysledok taky, tak len takto sa na to mozem pozret

druha vec....neviem sice po nemecky, ale Synthetishce a 3d mark je tam jasne vidiet.....cize treba nemecky spikujuceho cloveka, nech potvrdi, ci sa tym aj testovalo..ak ano, pardon...ak nie, do kosa s tymi testami, bohova relevancia...a vobec do kosa s Radeonom a Geforce novej triedy...jaaaj sladke casy VLB grafik, 486, a krasne kreslenej grafiky....chyba mi to...

Urobim dake video a potom napisem konfiguraciu kompov....a snad zrusim konzum....