Mate niekto skusenosti s repro Genius SW-5.1 ?
Chcel by som ich. Potrboval by som vediet ako ich zapojit s SBLive! - mam retail verziu s pridavnym panelom.
dik
Chcem kupit Genius SW-5.1 HF poradte mi
- Arius
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 26. Máj, 2004, 14:00
jo na pomer cena vykon parada ale vysky im moc neidu podla mna.. moc to jak sa hovori "huhna" ten subwofer myslim ale ako som povedal cena/vykon super
[Sempron 2400+@2000MHz 200x10 | AC Copper Lite | MoBo EPoX 8KRAI | RAM Apacer 2x512 400MHz cl2.5 | GK Gigabyte ATi 9800pro@423/375 | Zalman VF700-Cu | HDD Hitachi PATA 120GB 7200rpm | DVDRW LiteON SOHW 1693S ]
genius sw-5.1
No ja mam Genius SW-5.1 a chcel by som zohnat este jeden center reprobox. Chcem si to zapojit ako stereo 2 centre a povodne stereo budem mat miesto sirokopasmovych malych.
Mozete mi poradit kde sa obratit? Pisal som aj do Genius na geniusnet-e, Amicomp-u.
Dik
Janci
Mozete mi poradit kde sa obratit? Pisal som aj do Genius na geniusnet-e, Amicomp-u.
Dik
Janci
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
nechcem nejak moc rypat a pizdovat, ale bol som v Brne na invexe a pocul som tam gembridi v ich stanku (klasicke buuuu - chrrr cink)... su to strasne howna... jedine zaco by sa dalo tu firmu pochvalit je, ze sa snazi vyvyjat nove bednicky a prerazat na trh, mozno sa o par rokov dockame a bude od nich aj nieco pocuvatelnejararak napísal:na inych veboch je o tom mala diskusia a tam sa zameravaju na to, ze niesu sice zle, ale za tu cenu su nejake gembridi a tie su asi 2 krat vyhonnejsie a hlavne maju o nieco vyssiu kvalitu zvuku.