BIOS X1950PRO
BIOS X1950PRO
chcem sa opytat ako mam nainstalovat novy bios na kartu sapphire x1950pro 512mb a ci to ma vyznam. / stiahol som si ho z original stranky sapphire.com /
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
mam vaazne pochybnosti ze sa ti podarilo stiahnut bios na grafiku a este z original stranky, nemyslis skor na ovladace?
ak myslis ovladace tak najprv by som poradil odinstalovat stare a potom nahodit nove ( tie ktore si stiahol)
ak myslis naozaj bios, som na to kratky, to som este nerobil a rad sa necham poucit ako na to (u ati, nvidia ma nato nibitor)
ak myslis ovladace tak najprv by som poradil odinstalovat stare a potom nahodit nove ( tie ktore si stiahol)
ak myslis naozaj bios, som na to kratky, to som este nerobil a rad sa necham poucit ako na to (u ati, nvidia ma nato nibitor)
Naposledy upravil/-a jararak v St 12. Dec, 2007, 10:40, upravené celkom 1 krát.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
bios
ved si daj www.sapphiretech.com a tam si daj download driver a v tej polozke je bios mrkni nato...a daj mi vediet
- bluedragon
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
Tu:
http://www.techpowerup.com/downloads/Ut ... shing/ATI/
najdes utility na flash Biosu ATI kariet. Ale ten Bios co si stiahol pomaha len pri nejakych problemoch s chladicom karty, takze ak s nim problemy nemas tak ti asi v nicom inom nepomoze.
http://www.techpowerup.com/downloads/Ut ... shing/ATI/
najdes utility na flash Biosu ATI kariet. Ale ten Bios co si stiahol pomaha len pri nejakych problemoch s chladicom karty, takze ak s nim problemy nemas tak ti asi v nicom inom nepomoze.
Home: ASUS P5K, C2D 4500@3,003 (AC), 2x1GB Corsair, ASUS HD3850 256MB 770/2000 (AC S1), Samsung 250GB, ASUS DRW-1814BL, BlueStorm 400W, TT Soprano, Logitech MX 3200, LCD Fujitsu Siemens X19, Sennheiser HD202
Mobile: IBM/Lenovo ThinkPad T61
Gugluj