Problem s Realtek ALC889A
Problem s Realtek ALC889A
Zdravim...
dostal som cdcko od maticnej doske na ktorom su rozne ovladace
na LAN, Ethernet, SATA, USB, a AUDIO ....
spustim instalaciu ovladaca zvukovky .. instaluje instaluje..
a tesne pred koncom mi vyhodi chybu ze "Instalace High Audio HD sa nezrazila" neviem co mam robit, mohli by ste mi pomoct? dakujem ... mam WinXP
dostal som cdcko od maticnej doske na ktorom su rozne ovladace
na LAN, Ethernet, SATA, USB, a AUDIO ....
spustim instalaciu ovladaca zvukovky .. instaluje instaluje..
a tesne pred koncom mi vyhodi chybu ze "Instalace High Audio HD sa nezrazila" neviem co mam robit, mohli by ste mi pomoct? dakujem ... mam WinXP
stiahni najnovsie ovladace z http://www.realtek.com.tw/
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
nahod si najprv zaplatu kb888111.exe, mal by si ju mat aj na tom cdcku s ovladacmi...hladaj
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ta zaplata sluzi na zdetekovanie zbernice, kde visi ta zvukovka.
Nasledne ju system uvidi, a nainstaluje na nu ovladac.
Nasledne ju system uvidi, a nainstaluje na nu ovladac.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
ved ako vravim, nainstaloval som vsetky tie zaplaty a nasledne som spustil instalaciu ovladaca zvukovky a stale mi vypisuje ze Instalacia Audio HD sa nezrazila. ... tu su obrazky .. http://link.imgshare.us/bej8ZK a dalsi http://link.imgshare.us/bej8VF
som preinstaloval cely system a isiel som instalovat zvukovku... najprv som nainstaloval tu zaplatu kb888111.exe , ked doinstalovalo vyhladavalo zvukovku v PC potom mi zvyhodilo bublinku ze ju naslo, ale ze asi nebude pracovat spravne, potom som nainstaloval ten ovladac a zase mi vyhodilo tu chybu, vid vissie v prispevku
Aka to je MB? Aha, Gygabite. A nejde ti ani original ovladac z CD, takze reklamacia u predajcu a hotovo.
A chlape, pise sa to "nezdaøila" a nie "nezrazila". :roll:
A chlape, pise sa to "nezdaøila" a nie "nezrazila". :roll:
Jasne, ved to nejde a hotovo. Ak sa budu branit, dones im tam cely komp a nech tu zvukovku spojazdnia oni.
Cely komp im tam ale prines v pripade, ze mas samozrejme legal Windows.
Cely komp im tam ale prines v pripade, ze mas samozrejme legal Windows.