Caute,mam zvukovku SB live! 5.1.POuzival som win XP-mc a skusil som win server 2003-(shit win.) a ked som sa dnes vratil k win XP-mc vobec mi nechce najst zvukovku.Skusal som aj prehadzovat do inych PCI a nic.Gameport na nej funguje a ked chcem dat ovladace na nu tak napise ze sa nenasiel hardwer. co s tym?
Neviem naco si kupujete a instalujete WinServer 2003 pokial to nemate na server. Konfiguracia WIN2k3 je urcena na vykon a stabilitu systemu/serveru a nie vykon aplikacii.
Myslim, ze tebe by to riesilo formatnut
hm... tak to potm neviem.... mas vsetko komplet nastavene tak ko predtym? Skus formatnut, nainstaluj XP a az potom tam daj tu SB. Malo by ti ju najst. Ak ne, tak ... tak ma hadam este nieco napadne
Ano,vsetko mam tak ako predtym,ale mne sa nezda ze by som to musel formatovat,vsak som rano keD som instaloval win. 8) Skusim ju teda odpojit a pustit bez nej a zonva dat s5.
to iste robilo aj mne,, ked kupil tu istu zvukovku tak ani za bohaca instalator najst zvukovu,, a pritom win ju nasjel,, ja musael nanovo nainstalowat windows a nezabudni v biose vypnut integrowanu, dat do pci SB a az potom instaluj win..
Vyskusaj ju reklamovat, pokial nanej nieje viditelne nieco poskodene, tak by to mali vziat. Co si snou robil prosimta?
Urcite taky pojem ako staticka elek. ta moc netrapi typujem.
ale kdeze,som s nou opatrny jak slak,vzdy ked som sa jej siel co i len dotkunt som sa "vybyjal" o uzemnenie
ono to bolo tak,mal som XP-mc a ako som ju pripojil mi zacal blbnut PC,sam sa niekedy resetol,niekedy sa nedal pustit a tak som skusil preinstalovat a dal som server 03
tam sla jak hodinky len raz som odpojil repraciku ku kompu a dal tam moj zosik a vtedy sa PC vypol,pustil som ho a odvtedy zvukovka nede
vypnut pc - dat von kartu - pustit pc nech vsetko nabehne ako ma - znova vypnut pc - vopchat kartu - pustit. a malo by najst, ak nie, asi to konfliktuje s niecim inym v PCI slote, mne toto robilo tiez, ale postupne vyberanie PCI kariet pomohlo (siet, zvuk, 3dfx, tuner..)
ako ti ho opisem,normalny zosik 2x20w sinus,uz 4 roky mi bezi da discmane a rok na tej zvuk, na zakladke a asi 2tyzdne ta SB live!...ja si myslim ze tym to nemohlo byt