cawte paholci potrebujem od vas radu alebo skor pomoc, mam tuto dosku http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8497674
a chcem do nej kupit tieto ramky http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8212496
Len niesom si isty ci my pojdu tie ram na 100% alebo ze mi nepojdu vobec samozrejme viem ze doska ma podporu 800mhz ram ale len by som sa chcel ujistit ci to pojde za prispevky vopred Dakujem
Nabuduce poprosim "normalny nadpis".
"Pojde to" nic nevystihuje. //robour
Kompatibilita RAM s doskou MSI.
KeDze nikto nepise skusim to ja. Corsairy vseobecne sa povazuju za najkompatibilnejsie ramky ake sa daju kupit. Z minulosti viem ze keD to neslo OK, corsairy to vacsinou poriesili. Druha vec: Ta doska je VIA cipset, ktore tiez nikdy velke problemy s ramkami nemali. Teda si myslim ze by to malo ist bez problemov.
co sa mi nepaci je znacka dosky MSI (nic moc - v poslednej dobe zaostava za kvalitou).
Dalej prave ten VIA cipset. V sucasnosti najlepsie vykony nepodava, kedysi to bola spicka ale zaspali dobu. Momentalne to tahaju Nforce cipsety, pripadne AMD/ATI.
Ber to tak ze ta doska je totalny LOW-end. Horsia snaD bude uz len doska s SIS cipsetom (ak taky momentalne existuje). Ak ju este nemas kupenu, skus porozmyslat o dacom inom. Tie Corsairy su na MSI dosku zbytocne dobre.
co sa mi nepaci je znacka dosky MSI (nic moc - v poslednej dobe zaostava za kvalitou).
Dalej prave ten VIA cipset. V sucasnosti najlepsie vykony nepodava, kedysi to bola spicka ale zaspali dobu. Momentalne to tahaju Nforce cipsety, pripadne AMD/ATI.
Ber to tak ze ta doska je totalny LOW-end. Horsia snaD bude uz len doska s SIS cipsetom (ak taky momentalne existuje). Ak ju este nemas kupenu, skus porozmyslat o dacom inom. Tie Corsairy su na MSI dosku zbytocne dobre.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"