Company of Heroes - Opposing Fronts
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Company of Heroes - Opposing Fronts
Tak som zvedavy, ci tu niekto hrate tuto podla mna najlepsiu RTS roka 2007?
Ja uz som dohral obe kampane (hra obsahuje aj povodnu kampan v Normandii) a musim povedat, ze sa hra celkom podarila.
PLUSY:
- vyborna grafika
- kvalitny zvuk
- solidna hratelnost
- mnoho urovni skusenosti (len pre nemecke jednotky)
- zaujimava kampan za Nemcov
- mnozstvo vylepseni vozidiel i pechoty
- moznost pechotou zbierat a pouzivat zbrane pozostale po nepriatelovi
- pokial sa nasledujuca misia odohrava na rovnakej mape, jednotky zostanu v povodnom stave
- BergeTiger - inziniersky tank bez vyzbroje schopny opravovat tanky
MiNUSY:
- nemoznost nastavit rychlost hry
- britske jednotky neziskavaju skusenosti v boji
- OverRepair - britski inzinieri dokazu neposkodene vozidlo "opravit" tak, ze je niekolko zasahov nezranitelne.
Ja uz som dohral obe kampane (hra obsahuje aj povodnu kampan v Normandii) a musim povedat, ze sa hra celkom podarila.
PLUSY:
- vyborna grafika
- kvalitny zvuk
- solidna hratelnost
- mnoho urovni skusenosti (len pre nemecke jednotky)
- zaujimava kampan za Nemcov
- mnozstvo vylepseni vozidiel i pechoty
- moznost pechotou zbierat a pouzivat zbrane pozostale po nepriatelovi
- pokial sa nasledujuca misia odohrava na rovnakej mape, jednotky zostanu v povodnom stave
- BergeTiger - inziniersky tank bez vyzbroje schopny opravovat tanky
MiNUSY:
- nemoznost nastavit rychlost hry
- britske jednotky neziskavaju skusenosti v boji
- OverRepair - britski inzinieri dokazu neposkodene vozidlo "opravit" tak, ze je niekolko zasahov nezranitelne.
Naposledy upravil/-a ujo Andydúla v St 26. Dec, 2007, 20:00, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- PeRi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Zacal som to nedavno tak trocha hrat (dostal som to ku grafickej) a prijemne ma to prekvapilo. Povodnu hru som dohral aj 2-krat. Zatial som to hral asi iba hodinku, ale vyzera to vyborne. Kampan za Nemcov beriem ako bonus. Pojdem zahrat trocha dlhsie a este nieco doplnim.
CPU: AMD RYZEN 5 3600@ 4400Mhz| Cooler: Silverstone PF240W PermaFrost | MoBo: ASUS TUF Gaming B-550 Plus | RAM: Patriot Viper Steel Series 16 GB KIT DDR4 3733 Mhz CL17 | GPU: GIGABYTE RTX 3060Ti EAGLE OC | PSU: Seasonic Focus GX 650 W Gold | SSD1: ADATA XPG SX8200 Pro 1TB | SSD2: Kingston A400 240 GB | HDD: Samsung 1TB | Mouse: Logitech G3 | Case: Phanteks Eclipse P400A
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Ja to drtim cele sviatky, len akosi mam problemy so sekanim hry. Nech nastavim akekolvek rozlisenie, akukolvek kvalitu, vzdy mi to trosku zaseka cas od casu. Inak sa mi hrozne lubi anglicka artileria, 3 hodiny obstrelujem celu mapu a potom tam vtiahnem
Len ma v niektorych misiach stve pocet jednotiek, na moj vkus dost malo, mam rad ked sa mlatia hory vojakov...
Len ma v niektorych misiach stve pocet jednotiek, na moj vkus dost malo, mam rad ked sa mlatia hory vojakov...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Re: Company of Heroes - Opposing Fronts
ja hravam hlavne multi online s kamosom, single bol vcelku kratky ale zdal sa mi lepsi ako povodny CoH...andydul napísal:Tak som zvedavy, ci tu niekto hrate tuto podla mna najlepsiu RTS roka 2007?
to neviem kde si vycital, ze kampan za britov sa odohrava v roku 1943, keD prva misia zacina 7.6 1944... takze Avre aj Firefly su ok...andydul napísal:- historicky nepresna kampan za Britov, pouzivanie tankov Sherman Firefly a Churchill AVRE v roku 1943 je nezmysel, pretoze este neexistovali, prvy krat boli pouzite az pri vylodeni v Normandii (jun 1944), aj to len v limitovanom mnozstve.
to by som netvrdil...aspon v multiplayeri to tak nie je...andydul napísal:- OverRepair - britski inzinieri dokazu neposkodene vozidlo "opravit" tak, ze je niekolko zasahov nezranitelne.
Naposledy upravil/-a Mtex v Ut 25. Dec, 2007, 21:54, upravené celkom 1 krát.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Podla dohadov jeden Firefly (podla inych to bol zabijak tankov Typhoon) odrovnal aj upraveny Tiger nacka Michaela Wittmana, dobry to tank, narozdiel od beznych Shermanov.
Over repair v hre funguje presne tak, ako tvrdim, testoval som OverRepairovane tanky a bez poskodenia preckali aj zasah od KonigsTigra.
jergus: Ak by si chcel masaker s vacsim poctom jednotiek, skus Blitzkrieg, jeho pokracovani a modov je nepreberne mnozstvo.
Scorp: Neboj, ja som to hral na X1300 PRO 256MB, v 1024x768 stredne detaily, 30-50 fps.
Over repair v hre funguje presne tak, ako tvrdim, testoval som OverRepairovane tanky a bez poskodenia preckali aj zasah od KonigsTigra.
jergus: Ak by si chcel masaker s vacsim poctom jednotiek, skus Blitzkrieg, jeho pokracovani a modov je nepreberne mnozstvo.
Scorp: Neboj, ja som to hral na X1300 PRO 256MB, v 1024x768 stredne detaily, 30-50 fps.
Naposledy upravil/-a ujo Andydúla v St 26. Dec, 2007, 20:01, upravené celkom 1 krát.
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
k tomu over repair... no ja neviem, ked Firefly dostane od Marder III tak ho poskodi viac...mozno robim over repair kratko...
ano, bol to tank firefly co odrovnal nemecke tankove eso Witmanna
http://www.panzernet.net/panzernet/stra ... ttmann.htm
este screen z prvej misie... rok 1944
ano, bol to tank firefly co odrovnal nemecke tankove eso Witmanna
http://www.panzernet.net/panzernet/stra ... ttmann.htm
este screen z prvej misie... rok 1944
Naposledy upravil/-a Mtex v Št 27. Dec, 2007, 11:40, upravené celkom 1 krát.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Michael Wittman si svoj osud zasluzil, pretoze sluzil zlemu panovi a este horsej veci, stal sa esesmanom, ucinkoval v hanebnych a zbabelych akciach a jeho takzvane "hrdinstvo (pre nackov)" stalo zivot takmer tisicky nim usmrtenych "nepriatelskych" vojakov.
Ale kedze som to uz dohral, idem si dat Blitzkrieg 2 - Fall of The Third Reich a potom Blitzkrieg 2 - Liberation.
Aj tak si myslim, ze ani Company of Heroes - Opposing Fronts ani Blitzkrieg 2 nemaju prepracovanostou na Desert Rats vs Afrika Korps ci Codename: Panzers - Phase One + Two, ktore su stale na mojom pomyslenom tróne.
Ale kedze som to uz dohral, idem si dat Blitzkrieg 2 - Fall of The Third Reich a potom Blitzkrieg 2 - Liberation.
Aj tak si myslim, ze ani Company of Heroes - Opposing Fronts ani Blitzkrieg 2 nemaju prepracovanostou na Desert Rats vs Afrika Korps ci Codename: Panzers - Phase One + Two, ktore su stale na mojom pomyslenom tróne.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00