Caute.Ked nastavim vecsie rozlisenie /pri hre/tak mi restartne PC ale obraz mi uz nenabehne.Je to tym ze grafika neutiahne take rozlisenie?Alebo je chyba niekde inde. Hra pri tom vobec neseka. Vie niekto nieco o tom? Procesor:AMD Athlon XP.1666Mhz ,DDR SD RAM 1Gb,Grafika-GeForce6600GT AGP. Dakujem
Tu je zasa zbytocna citacia predchadzajuceho postu... :roll:
Robi ti to teda len tato jedna hra?
Je v hre moznost nastavenia obnovovacej frekvencie pre dane rozlisenie?
aku rychlu AGP zbernicu mas na doske? podobny problem som mal davno s doskou co mala iba AGP 1X. ked som pouzil nejaku AGP 4X kartu, tiez pri zatazeni doslo k restartu, inac ale isla normalne.
fufino napísal:NIEKDE SOM TU ciTAL zE TO MÙzU ROBIT PAMETE.Ja tam mam 3 :256mb GOOD RAM,256mb APPACER,512mb BLITZ.Vsetky 400mhz. Moze to byt tym??
Trochu zbytocne pisat post velkymi pismenami ale budis, ked mam pravdu povedat taku kombinaciu ram som este nevidel a moze to byt hocicim napr. zdrojom, kt. nestiha , prehriatou GK, pokazena RAM atd ... Skus vybrat niektore RAM resp. vyskusaj rozne kombinacie, zisti si teploty jednotlivych komponentov(CPU,GK,MB,...) ci sa nahodou nepriehrievaju...
Tak mam to ,boli to RAM-ky. Nechal som tam len jednu 512mb etaily-2,Rozl.-1024x768 bez restartu v pohode, ked som pridal jednu z tych dvoch tak hned restart.Na tej 512mb islo aj rozlisenie-1280x1024 ale /uz to sekalo/baz restartu.. Tak Vam vsetkym Dakujem ktory sa mi ozvali za pomoc. scool: scool:
fufino napísal:Tak mam to ,boli to RAM-ky. Nechal som tam len jednu 512mb etaily-2,Rozl.-1024x768 bez restartu v pohode, ked som pridal jednu z tych dvoch tak hned restart.Na tej 512mb islo aj rozlisenie-1280x1024 ale /uz to sekalo/baz restartu.. Tak Vam vsetkym Dakujem ktory sa mi ozvali za pomoc. scool: scool:
Nemas zaco a nabuduce by nezaskodilo trochu lepsie nastudovat pravidla tj.pouzivat tlacitko edit a zbytocne nepisat posty velkymi pismenami, kazi to dojem...