Mam 5.1 reproduktory k PC...5 satelitov sa napaja do subaca a z neho idu 3 jacky do PC.ale tie repraky vobec nepouzivam tak ma napadlo ci by sa to dalo pripojit ale k TV, je to plazma Panasonic a su na nej iba OUT 2 cinche...
ak sa stym uz niekto stretol a vedel by mi poradit budem rad
5.1 reproduktory k PC rozbehat na TV
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
uveD typ repro a ake mas vstupy/vystupy..
mozes to prepojit cez tie 2 cinche, mali by ti hrat vsetky repraky
ak mas samostatny komponentny zosilovac, resp. DVD-player, na ktorom mas pre kazdy kanal cinche, je to mozne prepojit aby tie repro hrali 5.1
EDIT - myslel som tak ze cez 2 cinche do subwoofera kde mas zosik a bude ti to hrat "kvazi" stereo
a ak mas na dvd playeri / na komp. zosilovaci 5.1 vystupy ako cinche pre kazdy kanal a tvoj subwoofer ma take vstupy, v tom pripade mozes pouzit aj ako na 5.1 zvuk
mozes to prepojit cez tie 2 cinche, mali by ti hrat vsetky repraky
ak mas samostatny komponentny zosilovac, resp. DVD-player, na ktorom mas pre kazdy kanal cinche, je to mozne prepojit aby tie repro hrali 5.1
EDIT - myslel som tak ze cez 2 cinche do subwoofera kde mas zosik a bude ti to hrat "kvazi" stereo
a ak mas na dvd playeri / na komp. zosilovaci 5.1 vystupy ako cinche pre kazdy kanal a tvoj subwoofer ma take vstupy, v tom pripade mozes pouzit aj ako na 5.1 zvuk
Naposledy upravil/-a zachary v So 05. Jan, 2008, 12:07, upravené celkom 1 krát.
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Tak myslim ze by sa to malo dat. Mali by existovat redukcie Cinch->jack Female.
Ak to pojde ako ja myslim, tak by to malo ist ale urcite nie 5.1.
Exisuje este jedna taka prepojka 2xjack female na jack male.
No a teraz ako to zapojit. S tou prepojkou prepojis predne a zadne repro. Potom pouzijes tu redukciu a napojis na cinch.
Ak to pojde ako ja myslim, tak by to malo ist ale urcite nie 5.1.
Exisuje este jedna taka prepojka 2xjack female na jack male.
No a teraz ako to zapojit. S tou prepojkou prepojis predne a zadne repro. Potom pouzijes tu redukciu a napojis na cinch.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
No ak tie repraky nemaju nejaky prepinac, ktorym by si zvolil ze mas zapojeny len predny vstup (vtedy by zosik micxoval zvuk do vsetkych satelitov) tak jedine riesenie je spojit vsetky vstupy ako pise Diablo. Pomocou rozdvojek alebo nejakych specialnych redukci spoj vsetky tri vstupy na repro a jednoducho zapoj do TV.