PC vs Konzoly - koniec herneho PC??
Ja urcite zostanem pri tom PC.Dovod?Pretoze ten PC si mozem vlastnorucne poskladat,vylepsit a tiez je to lepsi pocit si PC poskladat ako si kupit uz hotovu konzolu na ktorej sa mozem akurat tak hrat
Je to ako si kupit model napr.lietadla(nie statickeho) ktore si kupim a pekne krok po kroku si ho poskladam a keD napriklad zistim ze som zrobil nejaku chybu tak ju opravim, vylepsim si ho aby prave to moje lietadlo vyniklo co najviac a aby lietalo co najlepsie 8) a u konzoly je to u mna tak ako keby som si kupil staticky model(lietadla) ktory si tak akurat polozim na policu a mozem ho vylepsit tak akurat tym ze na nom utriem prach a budem sa na nom kochat ako si tam stoji.
Je to ako si kupit model napr.lietadla(nie statickeho) ktore si kupim a pekne krok po kroku si ho poskladam a keD napriklad zistim ze som zrobil nejaku chybu tak ju opravim, vylepsim si ho aby prave to moje lietadlo vyniklo co najviac a aby lietalo co najlepsie 8) a u konzoly je to u mna tak ako keby som si kupil staticky model(lietadla) ktory si tak akurat polozim na policu a mozem ho vylepsit tak akurat tym ze na nom utriem prach a budem sa na nom kochat ako si tam stoji.
Naposledy upravil/-a alle v Po 07. Jan, 2008, 18:32, upravené celkom 2 krát.
jezis ale sak ja som na tom drvil tak max do dvanastich a to som mal taky pocitac ze sa ani graficky nevyrovnal....na pocitaci isiel maximalne worms a este aj to som stastny ako blcha...viem ze sucasne konzoly sa s tym nedaju porovnat ale kedysi to bol hit a teraz je za zenitom...tot vsjo...a myslim si ze zakazdym ked vyjde nejaka nova grafika za niekolko tisic nie je potrebne ju vyrobit..mna uz hry moc nebavia...vacsinou na kompe netujem alebo pisem program pre PIC mikroprocesoryDiwaSwina napísal:dalsia nepotrebna citacia
CPU:Sempron 2600+ 64bit Palermo, RAM:512 MB
Kingston, GPU:ASUS Radeon X550 256 MB RAM, MB: MSI K8N Neo3-F, DVD RW:LG GSA 4167-B, HDD:Hitachi 80GB,Maxtor 10GB Case:Mercury KM87 350W
Kingston, GPU:ASUS Radeon X550 256 MB RAM, MB: MSI K8N Neo3-F, DVD RW:LG GSA 4167-B, HDD:Hitachi 80GB,Maxtor 10GB Case:Mercury KM87 350W
- izopd
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00
skoda ze sa neda hlasovat za oboje.moja volba by bola obidve.som drzitelom PS2,PSP,GameCube a keD si odmyslim CRYSIS tak aj herneho PC.som uzivatelom x-tej generacie konzol a minimalne 4tej generacie PC.hrat rpg v style Final fantasy na PC to by som asi rozbil za chvilu klavesnicu,alebo mys.to jednoducho nepasuje a nejde.letecke simulatory na analógoch(pokial uz nie su vybehane)na konzole je apsolutna spica a zase hrat first person shooter alias CRYSIS,alebo Half-life na konzole to je nerealne,to by som za chvilu rozmlatil joypad a uz som na PS2 3ks rozbil...
konzola:kupis,hras.nic zlozite a o 2 roky nemusis kupit novu reviziu konzole aby si si zahral novu hru na plnych detailoch.
PC:ta ista hra ako na konzole,na nabuchanom PC,vyzera lepsie,detailnejsie(vyssie rozlysenie + vyssi AA).
celkovo je dobre mat to aj to.na PC hram strategie a shootery,na PS2 letecke simulatory a nejaky singstar,na Gamecube donkey kong,resident a na PSP sledujem anime,pocuvam mp3 za jazdy a hram co pride pod ruku.vsetko ma svoje zadelenie.tot moj nazor.
konzola:kupis,hras.nic zlozite a o 2 roky nemusis kupit novu reviziu konzole aby si si zahral novu hru na plnych detailoch.
PC:ta ista hra ako na konzole,na nabuchanom PC,vyzera lepsie,detailnejsie(vyssie rozlysenie + vyssi AA).
celkovo je dobre mat to aj to.na PC hram strategie a shootery,na PS2 letecke simulatory a nejaky singstar,na Gamecube donkey kong,resident a na PSP sledujem anime,pocuvam mp3 za jazdy a hram co pride pod ruku.vsetko ma svoje zadelenie.tot moj nazor.
ASUS A8N-SLI Premium,A64 X2 4400+ ,Thermaltake Big Typhon,Saphire radeon HD2900,,4GBYTE TwinX XMS Corsair 2-3-3-6 400Mhz,Creative X-Fi XtremeGamer FATAL1TY+Creative GigaWorks S750,Enermax Liberty 400W,2*WD3200YS SATA II,FDD,LG GSA-H20L,Logitech MX1000,CRT Philips Brilliance 107P5
:roll: na emulatory ked rozbehas ps2 hru tak je to dobre na hovno...vacsinu hier natom ani nejde...ak by som si mal vyberat nejaky herny system a mal by som dost chechtakov tak by som vybral PC a PS2/3......taky metal gear solid 3 mi na kompe chyba(a na PC a PS mi chyba mgs twin snake takze zas Xbox360 bych musel vlastnit).....este ze 4 bude na PC .....nad PC sa ani nemusi uvazovat...to je samozrejmost v kazdej domacnosti a ked na tom nieco nejde staci dokupit nejaky ten komponentik...PS by som kupil predovsetkym koly spickovym titulomJosifek napísal:Smola, prave som rozbehal emulator :o Dovidenia konzola