Nedokazem mazat DVD-RW

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
Používateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00

Nedokazem mazat DVD-RW

Príspevok od používateľa Josifek »

Myslim ze nazov je dost vystizny... V nere nieje ta moznost ani v inom programe, skusal som viac znaciek DVD-RW. Pri vlozeni DVD mi niekedy vypise hlasku ze DVD tohoto formatu je mozne citat, ale nie zapisovat. Donedavna vsetko islo OK, nic som odvtedy nemenil, neviete v com je problem ? BTW Napalka je v podpise a win mam XP CZ SP2
gammaray
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa gammaray »

No ked si nic nemenil odvtedy a zacalo ti to z dna na den tak to nevidim dobre s tou napalovackou. Asi odchadza.
No ale vyskusaj este dat iny firmware co to spravi s nou. Dat si nove drivre.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Josifek
Používateľ
Používateľ

Drivre ma napadlo ako prve, ale na pribalenom CD od Mb som nenasiel samostatny IDE driver. BTW firmware som ani raz nemenil, ani neviem ako na to :red:
Josifek
Používateľ
Používateľ

Takze problem solved :o Nahoda je blbec. odinstaloval som alcohol 120%, deamon, vypol PC, vypojil napalku, zapol PC(bez napalky vosiel do winu), vypol PC, zapojil napalku, a teraz vsetko ide ako ma :wink: Kazdopadne dakujem za radu :)
robour
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa robour »

Firmware zmenis uplne jednoducho. Ides na www.cdr.cz do sekcie hardware. Tam si najdes DVD rekordery a medzi nimi aj tu tvoju.
Stiahnes na disk. Spustis (pri vybratom mediu). KeD to dorobi das restart a je to. Po novom nabehnuti windows najde novy hardware (napalda sa uz hlasi s novym firmware ako novy komponent).
Tot vsjo. :wink:
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
Josifek
Používateľ
Používateľ

Robour - diki moc :)
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zachary »

problem bol v tomto: link

.. kvoli Daemonu resp. Alcoholu.., takze firmware nemusis (ale mozes) aktualizovat
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
Josifek
Používateľ
Používateľ

Hmmm emulacie som nemal zapnute, ale spravne som odhadol, ze islo o nejaku koliziu ovladacov/emulacii
Josifek
Používateľ
Používateľ

Takze mam opat problem :( DVDcka sa uz "daju" mazat, ale asi v 80% sa zasekne CD romka a neda sa nic robit- vybrat CD, zdrusit napalovanie - nic. Zasekne sa cely pocitac. Pomoze iba suruvo vybrat napajanie z CDromky a restartnut PC. Neviete co to moze byt ? Robi mi to pri full premaze. Ak dam Quick tak vsetko ide normalne. Program je Nero 8.

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"