Foxconn high-end zakladne dosky
Foxconn high-end zakladne dosky
Foxconn sa nam rozbehol do high-end-u, co vy na to?
Extremne zakladne dosky Foxconn
Prehliadka moznosti BIOS-u BlackOps dosky
Najvacsia sranda su tie hlasky:
Extremne zakladne dosky Foxconn
Prehliadka moznosti BIOS-u BlackOps dosky
Najvacsia sranda su tie hlasky:
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Foxconn a high-end? no fuj...to nemoze dopadnut dobre, ked vyrobca kancelarskych lacakov zacne fusovat do niecoho na co nema...
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Ako prisiel tak aj odide
CPU: Intel i7 9700K@5 GHz, chladné vodou, EK supremacy blok... MB: ASUS Maximus XI Formula... RAM: G.Skill 2x8GB DDR4 TridentZ RGB 3600/C16... VGA: ASUS RTX 3090 Strix O24G... SSD: Samsung 970 PRO NWMe M.2 x4...SOUND: Creative ZxR...ZDROJ: Seasonic Prime Ultra 1000W (SSR-1000TR) Titanium... CASE: Komplet vlastnej výroby, AlMg3 hliník + 3d tlac, čierna piesková farba pálená... LCD: ASUS 27" PG279Q 165Hz G-Sync...
Ostatné: Sennheiser Game Zero, Asus ROG Flare, Razer Basilisk Ultimate + Razer Destructor 2
Ostatné: Sennheiser Game Zero, Asus ROG Flare, Razer Basilisk Ultimate + Razer Destructor 2
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
foxconn vyraba mozno 90% +- vsetkeho hw co mas v pc, len nejaky iny japonec/cinan ci jaka zlta chmara nato nacmara este ine logo, taze ono to, ze im skoncila nejaka viazanost po ktorej mozu pouzit patenty z nimi vyrabanych dosiek inym firmam sa ani necudujem. a myslim ze su tu uz dost dlho aby nevymysleli nieco co nepohne svetom.shiro napísal:Foxconn a high-end? no fuj...to nemoze dopadnut dobre, ked vyrobca kancelarskych lacakov zacne fusovat do niecoho na co nema...
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
no jo a okrem toho zavody Foxconnu montuju napr. PC a LCD Acer, HP, notebooky Lenovo, Cisco routery atD atD. (mal som moznost v jednom takom zavode v Pardubiciach v lete brigadovat, konkretne na Ciscu a HP), takze znalosti a patentov musia mat viac nez dost
myslim ze tie dosky budu fajnovky, ja by som ich neodsudzoval
OT: fuuha to bol zazitok vidiet pol metra pred sebou 100 rozbalenych C2D nakope../OT
myslim ze tie dosky budu fajnovky, ja by som ich neodsudzoval
OT: fuuha to bol zazitok vidiet pol metra pred sebou 100 rozbalenych C2D nakope../OT
Gudas napísal:Taky detail...napriklad aj mechanizmus uchytenia pre socket 775 je od Foxconn-u ;-)
Dobre napiiip mechanizmus. Zakazdym sa s uchytenim chladica musim jedovat minimalne 10 minut , najviac ma stvu tie plastove nozicky, som jednu tak skrivil, ze som si myslel, ze je uz odlomena. Zlaty socket 7
a podla mna to s tymi doskami nebude zle, kazdy nejak zacinal. Aj napr asus.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Foxconn sa v tomto roku stane najvacsim vyrobcom zakladnych dosiek, takze sa niet comu cudovat, ze budu vyrabat aj High-End.
Presne ako Jararak napisal, Foxconn svoje dosky vyraba a predava Dalej, takze uz nenosia ich znacku, ale su to ich vyrobky.
Presne ako Jararak napisal, Foxconn svoje dosky vyraba a predava Dalej, takze uz nenosia ich znacku, ale su to ich vyrobky.
Spoiler: ukázať