2 PC zobrazit na 1 monitor
2 PC zobrazit na 1 monitor
zdravim prosim vas moze mi niekto odporucit nejaky zlucovac VGA signalu, teda ak nieco take existuje a da sa manualne prepinat alebo neviem na akom principe by to mohlo fungovat aby som mohol prepnut na VGA vystup druheho kompu hlavny komp ma X1950GT agp a druhy ma nejaku PCI pecku asi do S3 virge 8MB:)
moc vdaka
s pozdravom
moc vdaka
s pozdravom
Spoiler: ukázať
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... vola sa to KVM ... Keaboard Video Mouse
... napriklad taketo nieco
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
juuuu tak to vyzera velmi pekne:) moc Dakujem, dufam, ze tovar sa mi neminie:)KikoKK napísal:... vola sa to KVM ... Keaboard Video Mouse
este raz moc vdaka,
PS. vodnik Ti uz hadam ide :blind:
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... a ako by si riesil mys a klavesnicu ???pipo napísal:neviem aky mas monitor ale na nejakom lcd co ma dvi aj d-sub vstupy by to slo aj bez tej vecicky
... ja som otizto pochopil z jedneho pracoviska ovladat 2 pocitace
... takto mam jednu mys, jednu klavesnicu, jeden monitor a jeden USB kabel
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
keby slo len o monitor a mal by si dve mysi a dva KB tak vacsina monitorov ma myslim tlacitko SOURCE
ked zapojis oba konektory na monitore (predpokladam ze mas LCD)
tak sa tym da prepinat dve PC
ak ale mas len po jednom sete KB+MYS tak je fakt najlepsie riesenie KVM switch
u nas ich maju na servise chalani fakt je to dobre maju vela PC ked instaluju napr do 400pc soft a ked maju 10 monitorov tak ti poviem je to fuska
ked zapojis oba konektory na monitore (predpokladam ze mas LCD)
tak sa tym da prepinat dve PC
ak ale mas len po jednom sete KB+MYS tak je fakt najlepsie riesenie KVM switch
u nas ich maju na servise chalani fakt je to dobre maju vela PC ked instaluju napr do 400pc soft a ked maju 10 monitorov tak ti poviem je to fuska
Riesenie je na svete
Na Tvoj problem skus niektory z prepinacov, ktore prepinaju jeden monitor medzi niekolkymi pocitacmi. skus sa pozriet na adresu: http://www.adir.sk/index.php?ID=11875&mnu=763 je tam prepinac klavesnice, mysi a audia medzi dvoma PC. Podobnych prepinacov najdes aj viac.