tak uz som prehodil 166fsb a robi to iste sice az po dlhsiom casu hrania ale tak robi tie artefakty asi len karta odchadza
Jarakak: AC VGA Sillencer odpaluje karty? je to neucinne chladenie ? lebo prakticky len to som pouzival pri starej Radeon 9600 Pro ktora sa mi zahadne odpalila taktovanim ...... a tato tiez uz je na dobrej ceste do kosa.
Potrebujem Poradit - Artefakty na VGA
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Ukazkovy priklad znicenej grafiky, naozaj s tym nic neurobis, takymto sposobom mi uz odislo par grafik tej triedy - proste jej zivotnost je na konci.
Spoiler: ukázať
- Bubu123
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Máj, 2007, 08:00
ani by som nepovedal problem bol totiz inde mi odisiel zdroj bol strasne slaby prehrieval sa a tak sa az odisiel a kupil som potom novu dosku (sice velmi low end) a zdroj poriadny uz fothron 350W a uz ziane pasy po monitore nebehaju takze sumarum zdroj bol zly a nevinne so sebou zobral dosku lebo neviem vytiahnut kabel ten 20pin od zdroja do dosky proste sa tam zapiekol tak ze ani hercules to nevybere
MB:Gigabyte M56S-S3 | CPU:AMD Athlon X2 5200+ | RAM:2GB Patriot low latency Dual Channel |HDD: Western Digital 160GB SATAII | GPU: Gainward Bliss 7600GS 256MB DDR3 500/1200mhz @ OC 600/1600mhz | PSU:Fortron 350W | GAMING:Microsoft 1.1 Black + Steel Pad QcK+
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Chces povedat, ze si si vcera vecer bol kupit nove komponenty hej?
Lebo z toho, co tu pises, to tak vyplyva... :roll:
Lebo z toho, co tu pises, to tak vyplyva... :roll:
Spoiler: ukázať