Co poviete na znacku zdroja: Premier ?

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
Josifek
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Josifek »

Taky nejaky som si chcel kupit, ale vidim ze upgrade mi asi netreba :D
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

miqra napísal:no CF spusti, je to shit ale je rozdiel ci clovek vysoli za taky Seasonic nejakych 2500sk alebo za EC 1200sk... :wink:
jasne ze SS je o raz tak lepsi ale ak niesu peniaze, aj EC staci... :wink:
1. to s A si nevsimaj... spytaj sa elektrikara ci dokaze cez napr. 2x0,75mm kable prejst 25-30A... by zhoreli... neviem ako vypocitavaju presne tie vetvy ale urcite na molex kabli tolko nieje...
2. ja mam ze vraj 24A vetvu, taktnutu grafiku, bola pretaktovana aj na 600/1350MHz a nic, PC bol stabilny...
3. na CF staci 550W EC BOHATE...
No lenze 30A pri 12tich voltoch a 30A pri napr. 80V je nieco ine.... tymi kablami dokaze pretiect taky prud... ak by bolo napatie vyzsie , kable horia( skoro ako na lanke ze GOGI ) :lol: a ak sa mylim co je ludske opravte ma :wink:
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa _Mato_ »

Josifek napísal:No mna nepresvedcis, lebo ked som videl cislo 30A v zatazi na mojej grafe tak som skoro dostal infarkt... :8O:
Mohol by si prosim napisat, kde si videl tuto hodnotu? Mas ju osobne zmeranu, alebo to bolo niekde napisane? Nic v zlom, pytam sa pretoze ma to zaujima. Ak je to pravda, znamenalo by to, ze Tvoja graficka karta ma spotrebu 360W. :8O:
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
miqra
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa miqra »

tak tak... ak na 12V vetve ma 30A znamena ze doda 360W... teda tvoja grafika josifek by mala ako pisal hore mato, 360W spotrebu co je NEREALNE... :wink:
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
Josifek
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 04. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Josifek »

Pise to v ATi toole. V idle je to 5,5A, V burne od 19,1 A do 21A Som sa trochu pomylil :red:
Tomas1
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 08. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Tomas1 »

K tomu premieru...tak ten zdroj je totalni shit.
Mal som jeden 300W a vydrzal mi 3 roky a potom zobral zo sebou aj zakladnu dosku.
CPU: AMD AthlonX2 5600+ 2900MHz (jadro brisbane) l MB: MSI K9N Neo l RAM: 2x 1GB Kingston HyperX 800MHz CL4 l VGA: SAPPHIRE HD3870 Ultimate l HDD: WD320GB SATAII, Seagate 160GB SATAII l DVD-RW: LG H22N l PSU: CORSAIR VX450 l MONITOR: LG FLATRON L1919S l
Johnny5
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 03. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Johnny5 »

Broslowski napísal:
miqra napísal:no CF spusti, je to shit ale je rozdiel ci clovek vysoli za taky Seasonic nejakych 2500sk alebo za EC 1200sk... :wink:
jasne ze SS je o raz tak lepsi ale ak niesu peniaze, aj EC staci... :wink:
1. to s A si nevsimaj... spytaj sa elektrikara ci dokaze cez napr. 2x0,75mm kable prejst 25-30A... by zhoreli... neviem ako vypocitavaju presne tie vetvy ale urcite na molex kabli tolko nieje...
2. ja mam ze vraj 24A vetvu, taktnutu grafiku, bola pretaktovana aj na 600/1350MHz a nic, PC bol stabilny...
3. na CF staci 550W EC BOHATE...
No lenze 30A pri 12tich voltoch a 30A pri napr. 80V je nieco ine.... tymi kablami dokaze pretiect taky prud... ak by bolo napatie vyzsie , kable horia( skoro ako na lanke ze GOGI ) :lol: a ak sa mylim co je ludske opravte ma :wink:
Praveze myslim ze je to presne naopak!!! Ak cez kabel ide 30 A pri 12V tak ani pri 80V by nemal byt problem!! v druhom pripade ale prenasas uz 2400W el. energie... ak by si chcel mat rovnake mnosvo energir pri 12V tak by ti tam muselo ist 200A co uz ten isty kabel nevydrzi a zhori! takze laicky povedane volty niesu to co spali kabel ale ampere :) ani ja niesom na to odbornika a snazil som sa to vysvetlit cisto laicky tak hadam to je ok :)
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

je mi jasne ze prud je to co pali kable... zatial si stojim za svojim .. poprosil by som o vyjadrenie nejakeho elektrikara... pome matlo :P

Návrat na "Hardware všeobecne"