Problem s XP
Problem s XP
Zdravim tak mam problem zo systemom mal som na na jednom disku XP a linux este pre xp rozsiril dik a zacali sa problemy z nicoho mi len tak sa pc restartne.Ked som bol na linuxe tak vsetko ok.Preinstalovaval som system 2x odstranil linux ale stale to robi kontroloval sm teploty vsetko ok ja tomu fakt nechapem..ak tak pomozte vdaka este na vianoce som dostal noe ramky doteraz slapal pc bez najmensich problemov.
- adamborovsky
- Ban
- Dátum registrácie: Ne 04. Nov, 2007, 08:00
- adamborovsky
- Ban
- adamborovsky
- Ban
- adamborovsky
- Ban
- adamborovsky
- Ban
No tak:
1.Zostava: CPU E6300 ,DOSKA asus P5B,RAM 2x512 kingston a 2x1GB Adata(nove), GRAFNA asus x1950,PSU 400W
2.fromatval som disky+ low format co to je?
3.BSOD nedostanem len sa restartuje
Inak ked naistalujem win tak dami update autopatcher a ked instaluje zaplaty mi vyskauje taka hlaska ze nieco nie je naistalovane..Proste ked sa pozrem na disky tak na D: disku mam update nieco ako keby bol win rozhadzany.Inak to uz povedat neviem...
1.Zostava: CPU E6300 ,DOSKA asus P5B,RAM 2x512 kingston a 2x1GB Adata(nove), GRAFNA asus x1950,PSU 400W
2.fromatval som disky+ low format co to je?
3.BSOD nedostanem len sa restartuje
Inak ked naistalujem win tak dami update autopatcher a ked instaluje zaplaty mi vyskauje taka hlaska ze nieco nie je naistalovane..Proste ked sa pozrem na disky tak na D: disku mam update nieco ako keby bol win rozhadzany.Inak to uz povedat neviem...
ono aj mne na starej zostavo resovalo pc , zamrzalo atd . Mala to zapricinu doska ktora sa chova nestabilne doteraz avsak neviem preco tomu je tak... kedze to bola MSI moc velku hlavu si s tym nerobim
Low lwvwl format sa robi cez napr bios kedy sa disk naformatuje "kvalitnejsie"... neviem presne ako to funguje ale trva to mrte dlho
Low lwvwl format sa robi cez napr bios kedy sa disk naformatuje "kvalitnejsie"... neviem presne ako to funguje ale trva to mrte dlho
Tak pri instalacii visty mi vzskocil BOSD bolo tam nieco ako NTFS.sys a check f no neviem dobre po anglicky ale asik to znamenalo ze problem z diskom.. teraz instalujem druhy krat a terazm ide ok aspon zatial.Inak som poodpajal disky naprv 80GB a instaloval som to na Sata disk 320GB instalacia zastavila potom som urobil opacne odpojil 320 a instalujem na 80 GB a zatial v pohodicke.tak nie dalsi BOSD :/