Problem pri presuvani suborov
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Problem pri presuvani suborov
mam takyto problem na Viste 32 Home Premium.
ak sa pokusam presunut nejaky subor na disku, povedzme, ze do kosa, tak sa tak sice stane, ale ostane okno s takouto hlaskou:
okno nejde zavriet. ak sa ho pokusim killnut cez task manager, tak zhodi cely explorer, ktory sa nasledne restartuje.
aero som skusal vypnut. odinstaloval som vacsinu nepotrebnych aplikacii od HP, ktore tam boli od kupy. presiel som to antispywareom, vycistil CCleanerom, pouzil HijackThis a vycistil.
neviete, kde by mohla byt chyba?
ak sa pokusam presunut nejaky subor na disku, povedzme, ze do kosa, tak sa tak sice stane, ale ostane okno s takouto hlaskou:
okno nejde zavriet. ak sa ho pokusim killnut cez task manager, tak zhodi cely explorer, ktory sa nasledne restartuje.
aero som skusal vypnut. odinstaloval som vacsinu nepotrebnych aplikacii od HP, ktore tam boli od kupy. presiel som to antispywareom, vycistil CCleanerom, pouzil HijackThis a vycistil.
neviete, kde by mohla byt chyba?
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
- killswitch
- VIP
- killswitch
- VIP
iba taka myslienka:
skusal si zmenit zobrazenie adresara, aby nerobilo nahlady ?
Problem moze byt aj v tom, ze sa snazi robit nahlad z videa, ktore dlho nacitava (pripadne odvisne na stahovani kodekov) ale ty medzicasom chces robit nieco s tym videom, ale ono ma writeLock z vytvarania nahladu, teda ti nedovoli ho premenovat/presunut/zmazat?
skusal si zmenit zobrazenie adresara, aby nerobilo nahlady ?
Problem moze byt aj v tom, ze sa snazi robit nahlad z videa, ktore dlho nacitava (pripadne odvisne na stahovani kodekov) ale ty medzicasom chces robit nieco s tym videom, ale ono ma writeLock z vytvarania nahladu, teda ti nedovoli ho premenovat/presunut/zmazat?
lava, prava, lava, prava ...
- killswitch
- VIP
- killswitch
- VIP
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Jj aj ja mam tento recept rad...
Ale casto pouzivam aj System Restore a kupodivu aj funguje ako ma...
Ale casto pouzivam aj System Restore a kupodivu aj funguje ako ma...
Spoiler: ukázať