No takto - hodil som na CPU new chladic AC Freezer 7 Pro
A potreboval by som vediet ktore nastavenie v biose co ovplyvnuje.
takze :1) CPU Fan Speed warning - t.j. ze aky bude max vykon toho chladica, vlastne nie vykon ale otacky..
2)potom tam su hodnoty ze Start Up temperature (stupen C)- t.j. ze od akej teploty sa zvysia jeho otacky vsak.
3)dalej je tamFull Speed temperature- t.j. zeod akej teploty ide na maxime.
A toto vobec netusim:
4)Start Up PWM : ??????? hlavne nato by som cel radu alb vysvetlenie.
5)Slope PWM : ??????? a k tomuto by som tiez potrboval nejaku radu.
mnooo ako to je ?? dajte pls este nejake rady..
Vdaka
nastavenie v biose.... pls help
nastavenie v biose.... pls help
Naposledy upravil/-a luky_02 v So 19. Jan, 2008, 18:33, upravené celkom 1 krát.
Doska Biostar?
Pripada mi to tak podla poloziek. Najlepsie poskusat vsetko. Nieco mi ani nefungovalo.
Bod 3 zalezi na ventilatore: Pri freezerovi asi 2200 rpm tusim.
Slope je cosi ako naklon. Je to zavislost momentalnych otacok vetraka na teplote.
Pripada mi to tak podla poloziek. Najlepsie poskusat vsetko. Nieco mi ani nefungovalo.
Bod 3 zalezi na ventilatore: Pri freezerovi asi 2200 rpm tusim.
Slope je cosi ako naklon. Je to zavislost momentalnych otacok vetraka na teplote.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
1: pri akej rychlosti ta to bude varovat, ze su male otacky chladicka, resp. vypovedal sluzbu.
2. trafil si
3.tiez
4. freezer 7 pro ma takzvanu PWM regulaciu, to znamena, ze sa ventilator v urcitych kratkych intervaloch zapina a hneD aj vypina..tym si moze udrzat aj velmi nizke otacky...to je ten 4 kablik na freezerovi.
co mas pri tej volbe? start up pwm? ake moznosti?
5. to neviem...mozno uberanie otacok pri urcitej teplote.
tiez, ake mas moznosti?
2. trafil si
3.tiez
4. freezer 7 pro ma takzvanu PWM regulaciu, to znamena, ze sa ventilator v urcitych kratkych intervaloch zapina a hneD aj vypina..tym si moze udrzat aj velmi nizke otacky...to je ten 4 kablik na freezerovi.
co mas pri tej volbe? start up pwm? ake moznosti?
5. to neviem...mozno uberanie otacok pri urcitej teplote.
tiez, ake mas moznosti?