Hchcel by som sa poradit. KAmarat si kupil novy komp specifikaciu presne neviem je tam Asus doska s Nforce 6rada procesor intel dual core 6750 a graficka 8800GT-gigabite a zdroj 55OW.
Ked napriklad hra crysis na full ide mu to asi 15 minut a potom sa mu rozhodi obraz a sekne pocitac. Ked to da na low tak to moze hrat a nic sa nestane.Robimu to skoro na vsetkych novsich hrach kde je treba graficky vykon. Prehrievanie je vylucne pretoze je tam chladic Zalman a teplota je max 63 stupnov. SKusali sme uz aj najnovsie drivery a nic stale to iste.
Predpokladam ze problem je v Grafickej ale nie som si isty moze to robit aj doska ??? alebo treba este silnejsi zdroj???
MAte niekto podobny problem ???
Problem v grafickej ?
Problem v grafickej ?
Naposledy upravil/-a Durino v Ne 20. Jan, 2008, 11:30, upravené celkom 1 krát.
- Ivkopivko12tka
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 31. Aug, 2007, 08:00
KeD mastis graficky nenarocnu aplikaciu, tak sa neseka , cize z toho vylucujem CPU , ale pre istotu ho skontroluj nejakym burnom na par hodin co robi a ci porobi aj nejake chyby. Problem bude asi u grafickej karty ... skus update bios zakladnej dosky, mozno si s takou kartou este moc dobre netyka. Dalej by som skusil v biose popozerat nastavenia ohladom PCI-E , ci tam nemas nejaku chobotinu a na zaver ak by nic z toho nepomahalo, tak predsa len podtaktovat kartu treba pamat aj chip o 25MHz ... mohol by si zistit ci na referencnych taktoch robi hluposti a nasledne reklamovat a dostal by si iny kus a urcite vyskusaj vytiahnut ju a znova zastrcit do slotu, PC je fakt asi ako MHD , nikdy nevies ci pride, nepride, nepokazilo sa atD ... ospravedlnujem sa nejsom na to expert, ale toto ma napadlo =)