mam taky problem ze mi nejdu zobrazit niektore stranky alebo sa nacitavaju strasne pomaly napr. aj tato alebo google co je trochu nezvykle, pritom ine ako napr. zoznam,atd. idu v pohode
moze to byt aj virusom?
P.S.neviem ci to patri do tejto sekcie ale neviem kde to zaradit
problem zobrazenia stranok
1. skus RECCONECTNUT router/modem
2. skus zmenit firmware
3. prebehni si PC antivirom/spyware programom
4. skus si zmenit aspon jeden DNS server na OpenDNS
5. ak nic nepomaha volaj do T-Comu na technicku podporu mozno je chyba prave u nich
2. skus zmenit firmware
3. prebehni si PC antivirom/spyware programom
4. skus si zmenit aspon jeden DNS server na OpenDNS
5. ak nic nepomaha volaj do T-Comu na technicku podporu mozno je chyba prave u nich
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Jún, 2007, 08:00
podla mna maju asi chybu v T-come
ale prisiel som na jednu vec : ja mam internet od suseda ale ten router nema wifi pre notebook tak som si kupil router s wifi - D-link ked mam comp napojeny cez neho tak mi tie stranky nejdu ale ked ho napojim na kabel uz ich zobrazi ale ta rychlost je stale rovnaka
ale prisiel som na jednu vec : ja mam internet od suseda ale ten router nema wifi pre notebook tak som si kupil router s wifi - D-link ked mam comp napojeny cez neho tak mi tie stranky nejdu ale ked ho napojim na kabel uz ich zobrazi ale ta rychlost je stale rovnaka
tak maju asi hapnuty primary DNS, skus prehodit IPcky primary a secondary DNS, pripadne na strankach telecomu pohladat dalsie DNS, ktore maju ...jancin99 napísal:Mam este taky problem ked dam Diagnostic Test na routeri tak mi pri Ping primary DNS napise FAILL a tak isto pri Ping
lava, prava, lava, prava ...