http://get.opensolaris.org/
nho a mozme si ho pekne dat poslat, objednaval som este z minulej varky dosiel mi za tyzden, ale nemam to take pekne bundlovane, iba solaris express.
pre upresnenie jedna sa o Solaris neoficialne 11, vychadza z nas niektorym znameho solaris 10 avsak ma kopec ovladacov pre bezne zariadenia v domacnosiach a nielen pre rozne diskove polia za 10 a viac t $. Cize ak sa chce niekto hrat na open systemaka s najsamlepsim unixom, nech sa paci. Inac pre tych co sa boja prikazoveho riadku, Gnome je sucastou, troska prepracovany oproti verzii 10, cize aj mys si uzije a nielen klavesnica.
Open solaris utoci :)
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Open solaris utoci :)
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
rozdieli co vsetko by si rad vedel, momentalne to nemam nahodene nikde no neni problem znova sa zacat s tym bavit. rozdiel - grafika mierne upravena ak to chces samozrejme pouzivat ako bezny operacny system. dokonca mi to hned rozoznalo grafiku, skusal som to na 3,3ghz p4 s 6800 ako aj na 2140@3ghz s x1800. problem mam akurat s monitorom, neviem mu nanutit 1680x1050, max ide 1400x1050. mozno nejaky patch to bude chciet. bootuje mierne rychlejsie ako povodny solaris (aspon subjektivny pocit) tak isto to ma uz viac ovladacov v zakladnej vybave, nebol problem najst wifi na mojom r51 co som ani netusil ako byt to slo na x10. taktiez mi to naslo sietovku na mojej ds3 s cim mal sol10 problem. napriklad potesila ma pritomnost nmapu hned v zakladke u nevady
Watching you ...