Kingston hyperX ddr2 1200mhz
Kingston hyperX ddr2 1200mhz
Co si myslite o kupe tychto pamati?...dakujem spolu s asus maximus formula...
Re: Kingston hyperX ddr2 1200mhz
aj ja som o nich rozmyslal ale nakonec som zobral corsai dominator DDR2 1066mhz.je vetsia istota ze pojdu na maximuske bez problemov co je moj priklad.Radovan03 napísal:Co si myslite o kupe tychto pamati?...dakujem spolu s asus maximus formula...
doskusane overene
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: RTX EVGA 2060 Super 8Gb , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: SeaSonic FOCUS 750w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
....
no neviem..ja prevazne hram hry obcas neake video a podobne..ale skor tie hry...no ja som zase pocul ze kingstony su najkompatibilnejsie...ale jasne ja som mal napr strikera a ocz no a viac ako 667mhz som z nich nedal a boli 1066MHZ....no uvidime..ale pozeral som testy a vraj su dost dobre..no ved uvidime..tie corsari budu mat az za via nez mesiac...
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
No ak hlavne na hry, tak ta sklamem. V rozliseniach 1280x1024 a vyssich je uplne jedno, ake mas pamate.
Takze si kup obycajne 800 MHz a usetrene peniazky vraz do vykonnejsej grafickej karty.
Takze si kup obycajne 800 MHz a usetrene peniazky vraz do vykonnejsej grafickej karty.
Spoiler: ukázať
...
asi ta ja teraz sklamem.. :o)...mam evga 8800ULTRA..jedine ze by som supol SLI ale to by som poto musel kupit 30 palcovy monitor aby som to vyuzil...hehe...
Mam 1099W zdroj OCZ GamerXtreme ci tak neako,22palcovy samsung,500GB disk...dosku vlastne budem mat v pondelok tu asus maximus forula ale nie se lebo nema vodnika...a procak cakam E8400....
uz sa neviem dockat to sa ale este nacakam...asi 3tyzdne..
uz som objednal tie kingstony...uvidime..pozeral som ich niekde testovane na 800MHZ s casovanim 3.3.3 12 tusim to bolo .. ved sa s tym pohram hehe zas sa nebudem nudit aspon tyzden kym to ponastavujem
Mam 1099W zdroj OCZ GamerXtreme ci tak neako,22palcovy samsung,500GB disk...dosku vlastne budem mat v pondelok tu asus maximus forula ale nie se lebo nema vodnika...a procak cakam E8400....
uz sa neviem dockat to sa ale este nacakam...asi 3tyzdne..
uz som objednal tie kingstony...uvidime..pozeral som ich niekde testovane na 800MHZ s casovanim 3.3.3 12 tusim to bolo .. ved sa s tym pohram hehe zas sa nebudem nudit aspon tyzden kym to ponastavujem
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Hehe... hehe... hehe...
Precitaj si tento test a dozvies sa, ze si da sa povedat vyhodil peniaze, pretoze v hrach sa sila pamati straca pri vyssom rozliseni. Predpokladam, ze na Ultre hravat v 1024x768 asi nebudes...
Na ostatne veci a pracu v systeme samozrejme plati, cim rychlejsie pamate, tym lepsie.
Hehe... hehe... hehe...
Precitaj si tento test a dozvies sa, ze si da sa povedat vyhodil peniaze, pretoze v hrach sa sila pamati straca pri vyssom rozliseni. Predpokladam, ze na Ultre hravat v 1024x768 asi nebudes...
Na ostatne veci a pracu v systeme samozrejme plati, cim rychlejsie pamate, tym lepsie.
Hehe... hehe... hehe...
Naposledy upravil/-a ujo Andydúla v So 26. Jan, 2008, 09:37, upravené celkom 1 krát.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
KeD u teba peniaze nehraju rolu, urcite by som kupil 150 GB Raptora, v hrach sa rychlost HDD prejavi, takisto 2 GB akokolvek rychlej pamate su horsie ako 4 GB beznej. Plati to hlavne pre Vistu.
Re: Kingston hyperX ddr2 1200mhz
Vyborne pamate ktore by som urcite bral, zober ichRadovan03 napísal:Co si myslite o kupe tychto pamati?...dakujem spolu s asus maximus formula...
CPU: AMD AthlonX2 5600+ 2900MHz (jadro brisbane) l MB: MSI K9N Neo l RAM: 2x 1GB Kingston HyperX 800MHz CL4 l VGA: SAPPHIRE HD3870 Ultimate l HDD: WD320GB SATAII, Seagate 160GB SATAII l DVD-RW: LG H22N l PSU: CORSAIR VX450 l MONITOR: LG FLATRON L1919S l
...
No vistu mam ale 32bitovu..mam ju normalne zakupenu za 2300sk oem verziu home premium...cize 4gb ram si osobne myslim ze je zbytocnych lebo nacita tusim okolo 3 gb ram..ako jasne aj 1gb ram na viste je dost...
Co sa jedna o toho raptora som nadtym rozmyslal ale neoplati sa radsej ked kupim 75gb s tym ze hry budem instalovat na ten 500GB?...ci nato aby som pocitil zmenu musim instalovat hry na raptora?...alebo staci ked je system na raptorovi?...
Co sa jedna o toho raptora som nadtym rozmyslal ale neoplati sa radsej ked kupim 75gb s tym ze hry budem instalovat na ten 500GB?...ci nato aby som pocitil zmenu musim instalovat hry na raptora?...alebo staci ked je system na raptorovi?...
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Ono kvoli rychlosti hier je idealne mat hry aj system nainstalovany na jednej particii, teda C:
Ak ti nebude 75 GB na hry malo, mozes vziat aj mensieho Raptora, je takmer rovnako rychly - ale len instalacia Visty je cca 10 GB + Program Files a swap...predsalen 150 GB je lepsich.
Vo Viste 32-bit je vyuzitelnych 3,5 GB, hlavne nove hry ako CrySis a CoH co som skusal zozeru takmer 2 GB volnej pamate.
Ak ti nebude 75 GB na hry malo, mozes vziat aj mensieho Raptora, je takmer rovnako rychly - ale len instalacia Visty je cca 10 GB + Program Files a swap...predsalen 150 GB je lepsich.
Vo Viste 32-bit je vyuzitelnych 3,5 GB, hlavne nove hry ako CrySis a CoH co som skusal zozeru takmer 2 GB volnej pamate.
..
No tak to hej .. urcite si ho kupim...teraz ale nie...
uvidim ked to dam dokopy ako to pojde...
no ak hovoris ze musim mat aj hry nanom tak jednoznacne 150GB lebo ved teraz prevazne hry zaberau instalacie okolo 6-7gb cize tak...no budem musiet nieco poriesit...
dakujem za radu...
uvidim ked to dam dokopy ako to pojde...
no ak hovoris ze musim mat aj hry nanom tak jednoznacne 150GB lebo ved teraz prevazne hry zaberau instalacie okolo 6-7gb cize tak...no budem musiet nieco poriesit...
dakujem za radu...