problem s resetovanim pc

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
alle
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Št 30. Aug, 2007, 08:00

problem s resetovanim pc

Príspevok od používateľa alle »

caute pani mam jeden problem som u kamosa a skusali sme zahrat dirt lenze asi po 5 minutach hrania sa PC naraz resetne napadlo ma ze ci sa nieco neprehrieva dal som speedfan a ukazuje mi teplotu aux 122 stupnov co sa mi samozrejme nezda a robi to asi na kazdej hre po asi 10minutach hrania sa pc resetne neviete mi s tym pomoct dik za prispevky
zostava:
MB:ASUS P5K
cpu:intel core duo E6850
RAM:4x1gb corsair
HDD:2x320gb
VGA:ASUS HD3850
zdroj:fortron bluestorm2 500w

EDIT:Este mi napadlo ze ci to neje nahodou aj kvoli tomu ze cpu si hadze nasobic jak chce raz je x7 potom x11 proste nasobic sa meni kazdu sekundu nemoze to byt aj kvoli tomu?
Používateľov profilový obrázok
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zachary »

..ak ten procak ma na default a povolenu funkciu EIST, nevidim dovod preco by to malo robit problem.. ja to mam takisto, dokonca pretaktovane a bez problemov

..ma nataktenu GK / cpu ?

..original hru :roll: ?
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
alle
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Št 30. Aug, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa alle »

:o vies cim to bolo? Snimac teploty na cpu,nejaky blb dal do petice :lol: vybral som ho a pc slape jak hodinky

Návrat na "Hardware všeobecne"