motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
fobos napísal:Taktiez spotreba ako 8800Ultra/HD 2900XT, takze ta karta nevynika v nicom co by uz na trhu nebolo (skorej tie neduhy TOP grafickych kariet)
No nechcem predcasne hovorit, ale vynika asi v tom ze ma skvely pomer cena/vykon, ak ma v sucte testov o nieco naviac (v porovnani s ultrou) a bude stat o 6-7t menej...tak to je urcite nieco nove...ale ako je zvykom u AMD dlho si tuto slavu neobhaji...(tot moj nazor.)
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
ano, pri dnesnych podvrhoch ktore sa robia v IT by to bola este prkotina...
a podla tych testov sa mi niekde zda ze je lepsie si kupit jednu 3870 ako X2... ak su tie testy plne vierohodne, tak som dost sklamany...
for beardie: ja lol som tam z nejakeho dovodu napisal 1950...asi to mam tak v ruke keD jednu 1950ku vlastnym...oprava..samozrejme sa jedna o ASUS EAX3870X2...
este raz sry
CPU:Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro«|»MB:ASUS P5K SE«|»VGA:GB 4850«|»HDD:M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB«|»RAM:OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA«|»Mechanika:1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P«|»Mouse:Logitech MX518«|»Monitor:Benq G2222HDL«|»Headphone:Sennheiser eH 250
Ja sa tym testom z Tweaktownu musim len smiat
Aby dnes niekto testoval nove graficke karty v hrach bez AA a AF a to nehovorim o tom, ako asi mali nastavene detaily... :roll: