A kde sa mam zaregistrovat ?? Pozeral som aj stranku aj v programe som sa uz zaregistroval a stale my to vyhadzuje.glide napísal:ze sa mas pridat do skupiny vboxusers
Da sa pustit Linux a XP naraz ??
Tak na Linux ze nejdu chytit virusi tak chcem mat na Linuxe net a na jednej virtualnej ploche mat XP staci my len na pozeranie Filmov, programy, hudbu, hry netreba. Uz chapes ?glide napísal:bud som nepochopil ftip pred cca 7prispevkami, alebo si ty dobre nepochopil, co to obnasa mat primarny os linux ...inu moznost nevidim
Nie nechapem Zatial mi je len jasne, ze s linuxom len zacinas, cize...
Vzhladom na to, co si teraz napisal, by som ti odporucal:
- rozbehaj si dual-boot windows + linux (nemas zatial dost skusenosti aby si behal cisto na linuxe a takto si ulahcich zaciatky)
- kedze ti nejde o hry, nevidim dovod aby si mal linux "len na net" a zvysok sa snazil rozbehat pod virtualnym windowsom...
- uprav nazov topicu, alebo si zacni novy, kde mozme rozobrat ako postupne rozbehat na linuxe vsetko co chces
- na uvod napis, co momentalne mas?... aku distribuciu, co si uz instaloval atd atd
Vzhladom na to, co si teraz napisal, by som ti odporucal:
- rozbehaj si dual-boot windows + linux (nemas zatial dost skusenosti aby si behal cisto na linuxe a takto si ulahcich zaciatky)
- kedze ti nejde o hry, nevidim dovod aby si mal linux "len na net" a zvysok sa snazil rozbehat pod virtualnym windowsom...
- uprav nazov topicu, alebo si zacni novy, kde mozme rozobrat ako postupne rozbehat na linuxe vsetko co chces
- na uvod napis, co momentalne mas?... aku distribuciu, co si uz instaloval atd atd
Spoiler: ukázať
dual boot je ze pri zaciatku startu pc sa ta bude pytat ze aky system chces zvolit.pri linuxe je to GRUB ten s a ti stara o to ze aky operacny system ces pustit. Inak isntaluj v takom poradi ze najpr win potom linux lebo keby to bolo opacne tak win ti GRUB zmaze.Samozrejme su aj ine zavadzace systemov.
Aha uz chapemxearo napísal:dual boot je ze pri zaciatku startu pc sa ta bude pytat ze aky system chces zvolit.pri linuxe je to GRUB ten s a ti stara o to ze aky operacny system ces pustit. Inak isntaluj v takom poradi ze najpr win potom linux lebo keby to bolo opacne tak win ti GRUB zmaze.Samozrejme su aj ine zavadzace systemov.
Inak xcel by som sa spytat ci ty co pouzivate vmware station 6.02 ci ste spokojny.
existuje. dokonca (aj) od microsoftu, vid tu.BaRt napísal: Dalo by sa aj na XP mat viacej Virtualnych ploch ako to je v Linuxe ?
btw: ked linux chces len na internet, mozes vyskusat aj microsoft virtual PC, co je teraz uz zadarmo a bezproblemovo som na to nahodil aj ubuntu, aj damn small linux, prave teraz na to instalujem zenWalk. potom vo win vypnes sietovku a hotovo.