AMD athlon XP 2000+
Tak to mas rozne. Pisana kriticka teplota je okolo 90°. Vtedy sa moze CPU bud odpalit alebo vazne poskodit. Ale tych 90° je teplota jadra a nie socketu. Ale podla mna je uz dost vysoka teplota okolo 65°a viac...
cca 62° je uz hranica stability... (aspon tak podla mojich skusenosti)
cca 62° je uz hranica stability... (aspon tak podla mojich skusenosti)
Spoiler: ukázať
No ja som mal hranicu stability NEPRETAKTOVANEHO xp 1700 okolo 78C, Ale ked som ho pretaktoval na xp3400 tak stability sa posunula k hranici okolo 52C, takze dost zalezi od kusu a ci je pretaktovany, ale co sa tika bezpecnosti tak teplota 65C je bezpecna teplota, netvrdim ze vzdy stabilna. :idea:
dell noťas
Je to myslim 85C. Ale ako vravel surrender, tak je rozdiel teplota socket-u a jadra. Vacsina dosiek pri K7 platforme mera teplotu socketu a ta moze byt mensia od teploty jadra aj o 10C takze treba davat pozor.A to este nehovorime o nepresnosti merania cidiel. Cize ako taku max. teplotu by som videl tych 70C. Ale to uz je dost o hubu a este tym ani neprispievas k zivotnosti procesoru.
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|
Ja som mal z boxom 61C podla dosky, ale obcas to zamrzlo , myslim si, ze to bolo kvoli tomu. V skrinke bolo 40C.
Kupil som si primecooler vid popis, a teplota je 49C a 37C max.
A uz to nemrzne .
Teploty su uvadzane pri zatazi.
Kupil som si primecooler vid popis, a teplota je 49C a 37C max.
A uz to nemrzne .
Teploty su uvadzane pri zatazi.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Specifikacia procesorov AMD rady K7 http://www.winsik.wz.cz/AMD_Specification.pdf
Je tam vsetko od frekvencie az po die temperature.
Je tam vsetko od frekvencie az po die temperature.
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|