E8200 a dalsie - vseobecna diskusia (E8xxx)
ako to meras? najlepsie vojst do biosu a pozriet tam v hardware monitore.minu napísal:Pred tym som spominal ze moj E8200 kuri bez zatze okolo 40c,tak pri zatazi ide na 50c,je to normal
ak everestom ten blbne s 45nm CPU.
Asus Barebone T3 - AMD Phenom II X4 965 - ATI 4670 - 60GB SSD + 640GB - Razer Copperhead . MacBook White C2D 1,83 GHz - 80GB SSD intel - 2TB NAS . Magic Mouse . iPhone 5 16gb Black , Neonode N2 . Lumia 710
...
vysvetlite mi niekto toto?...
http://img85.imageshack.us/my.php?image=ddddui7.jpg
take mam teploty je to mozne?
mam asus maximus formula s najnovsim biosom
bios ukazuje 11C...core tem 16C...najnovisa verzia..
everest ultimate edition 4.20... 11C
asus probe 11C....
som to prekopiroval..lebo som to uz pisal predtym a zas sa ma pytal ake programy..
http://img85.imageshack.us/my.php?image=ddddui7.jpg
take mam teploty je to mozne?
mam asus maximus formula s najnovsim biosom
bios ukazuje 11C...core tem 16C...najnovisa verzia..
everest ultimate edition 4.20... 11C
asus probe 11C....
som to prekopiroval..lebo som to uz pisal predtym a zas sa ma pytal ake programy..
Naposledy upravil/-a Radovan03 v Pi 01. Feb, 2008, 13:07, upravené celkom 1 krát.
V evereste ako ti hovoris v klude 40C je normalna teplota pokial mas BOX chladic.minu napísal:Sory mas pravdu v biose"curent cpu temperature 21c",tak vsetci ked pisu teploty,zrejme myslia tuto a co tie jadra cpu co pise verest tie sa mi hreju na 40c to jest ok,nemam v to jasno
Spoiler: ukázať
...
chlapci som preluskal asi vsetky mozne fora na nete..nemam ten problem iba ja...mau ho viaceri ludia..tak isto ako maju problem s tym ze teplotu maju 49C stale ci maju 3ghz alebo 4,5GHZ....
je to problem v tom ze doska nedokaze komunikovat s cidlom cpu jednoducho povedane..treba pockat na novsi bios...je to tak nie vsetky rocaky su identicke...ved uvidime...
ako mne to nevadi seem to...priratam vzdy 20C.. a hotove... SB NB MB mi ukazuje spravne takze pohoda...dam mu taky OC v pondelok ze dovi....
je to problem v tom ze doska nedokaze komunikovat s cidlom cpu jednoducho povedane..treba pockat na novsi bios...je to tak nie vsetky rocaky su identicke...ved uvidime...
ako mne to nevadi seem to...priratam vzdy 20C.. a hotove... SB NB MB mi ukazuje spravne takze pohoda...dam mu taky OC v pondelok ze dovi....
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
c2d 8200 @ 3920MHz
No akurat som odovzdal komp osadeny 8200-vkou na forsni Asus P5K PRO. Grafika 8800GT, RAM Corsair 2*1GB a HDD WD3200AAKS. Procak je chladeny chladicom Akasa AK965 a funguje rock solid stable na 3920MHz :o .... maximalna teplota je cca 55C v DC burne ( orthos cca 3h ). Keby bolo viac casu ako iba pol dna na skladanie,instalaciu OS a ladenie, tak by to bolo este lepsie. Dve instancie programu superpi pre 1M vypociatalo za cca 11,6s .... proste krasa....
Spoiler: ukázať