zdar hekeri
potrebujem info
kocka ma pripojenie od slovak telecom bohuzial neviem aky typ ale asi klasicke dsl
kedze siete nemam moc rad som lenivy zistovat a ucit sa chem sa spytat
poznate hru gladiatus a podobne online hry ako travian a .,...
da sa podla nicku zistit ip adresa masiny ?
dik
zistenie IP surne
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
zistenie IP surne
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
jasne, v prikazovom riadku "ipconfig/all" pripadne si otvor stranku www.whatismyip.com.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
btw musis napit prikaz cmd myslim ale to je jedno
ono asi som to zle napisal
takze
vie cudzia osoba napr z druheho konca slovenska zistit ip adaresu stroja mojej frajerky?
ak ano
vie zistit aj adresu uzivatela kde byva????
preto som pisal co ma za net mozno ze kazdy poskytovatel inak kryje data...
ono asi som to zle napisal
takze
vie cudzia osoba napr z druheho konca slovenska zistit ip adaresu stroja mojej frajerky?
ak ano
vie zistit aj adresu uzivatela kde byva????
preto som pisal co ma za net mozno ze kazdy poskytovatel inak kryje data...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
jasan, ved je to tam napisane: "v prikazovom riadku..." co je samozrejme tebou spomenute cmd.
odpoved na spresnenu otazku : nie, osoba na druhej strane mesta/slovanska/sveta si nevie samostatne zistit IP adresu tvojej frajerky. Frajerkin pocitac musi vykonat nejaku aktivitu, napriklad pokus o spojenie na tu "druhu stranu slovenska" aby sa dana druha strana mohla snazit o zistenie jeho ip adresy. Cize priklad: som vlastnik stranky www.kosicesunajlepsie.sk. Pokial si tvoja sestra neotvori tuto stranku, neviem zistit jej adresu. Ked si segra tu stranku otvori, mam jej IP adresu uplne presne, avsak zase podla IP adresy NEVIEM povedat jej fyzicku adresu, akurat si viem identifikovat jej providera a toho sa potom mozem opytat.
odpoved na spresnenu otazku : nie, osoba na druhej strane mesta/slovanska/sveta si nevie samostatne zistit IP adresu tvojej frajerky. Frajerkin pocitac musi vykonat nejaku aktivitu, napriklad pokus o spojenie na tu "druhu stranu slovenska" aby sa dana druha strana mohla snazit o zistenie jeho ip adresy. Cize priklad: som vlastnik stranky www.kosicesunajlepsie.sk. Pokial si tvoja sestra neotvori tuto stranku, neviem zistit jej adresu. Ked si segra tu stranku otvori, mam jej IP adresu uplne presne, avsak zase podla IP adresy NEVIEM povedat jej fyzicku adresu, akurat si viem identifikovat jej providera a toho sa potom mozem opytat.