POMOZTE-ROZDELOVAL SOM DISK A UZ NEJDE ANI NAINSTALOVAT XP
POMOZTE-ROZDELOVAL SOM DISK A UZ NEJDE ANI NAINSTALOVAT XP
No mam takyto problem mal som 250 GB disk rozdeleny na 20/20/20/190 GB tak som si dokupil este jeden 200GB.Na starom som planoval zlucit C a D /pre dva 20 GB oddiely/ale robil som cez instalacku xp zrejme som ich ponechal ako miesto bez oddielu nenaformatovane-tym padom disk ostal bez primarnej jednotky.Teraz ak chcem instalovat tak mi vypise chyba 0x00000a nejake cislo a nezobrazi mi v ponuke ziadne odiely.Ak nainstalujem windows na 200gb disk a zapojim aj povodny 250gb tak mi pri bootovani widowsu neustale restartuje.Ide o to ze nechcem komplet format disk lebo na 190GB oddily mam mnozstvo dat a nechcem o nich prist.Vopred dakujem za rady!!!Ak pomoze mam dosku biostar TForce550,oba disky su SATA,
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
- jcdenton12
- Používateľ
urcite sa to da niekde sti*** (tymto nenavadzam v ziadnom pripade na sirenie warezu)mattto77 napísal:o Widows mi nejde ten aj tak chhcem mat na 250gb disku lebo je rychlejsi.A cez live CD to urobit neviem-este som o tom nikdy nepocul
ja osobne som nainstaloval Kaspersky internet Security a dal vytvorit nudzove CD
stiahol som BartPE a vlozil cd s win xp sp2 a vytvoril Boot cd
uz mi raz ztachranilo win ked ani recovery konzola z install cd win xp sa nechytala
no a tam uz skopirujes
...
- jcdenton12
- Používateľ
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
lol, daj to niekomu mudrejsiemu, pokial si myslis, ze cez nortona sa robi livecd...naco sa pchas do veci o ktorych nemas ani paru? potom to takto dopadne. Ved nemas ani zakladne znalosti potrebne pre instalaciu systemu....
Nepisem ti to preto, ze by som ta chcel dodrbavat, ale takymto riesenim tuna budes este o mesiac instalovat system, kdezto clovek co sa v tom vyzna (pripadne PC servis v okolo) ti to spravi za par hodin.
Nepisem ti to preto, ze by som ta chcel dodrbavat, ale takymto riesenim tuna budes este o mesiac instalovat system, kdezto clovek co sa v tom vyzna (pripadne PC servis v okolo) ti to spravi za par hodin.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- jcdenton12
- Používateľ
- jcdenton12
- Používateľ
- jcdenton12
- Používateľ
Ale tebe to nemala nabootovat instalacka winu, ale bartpe. Naozaj je v biose nastavena na prvom mieste dvdrw?
V pripade problemu s bartpe (ale aj vseobecne) je lepsie pouzit winbuilder. Umoznuje vytvorit viacero typov boot cd. Pre teba bude asi najlepsi livexp aj s grafickym rozhranim.
Dalsie riesenie je pouzit testdisk na obnovu zmazanych oddielov, ale tam treba vediet, co robis.
V pripade problemu s bartpe (ale aj vseobecne) je lepsie pouzit winbuilder. Umoznuje vytvorit viacero typov boot cd. Pre teba bude asi najlepsi livexp aj s grafickym rozhranim.
Dalsie riesenie je pouzit testdisk na obnovu zmazanych oddielov, ale tam treba vediet, co robis.
Naposledy upravil/-a br4n0 v Ut 05. Feb, 2008, 21:12, upravené celkom 2 krát.