pls poradte co s tym, zlozil som PC, a pri instalacii xp mi ukazalo, ze disk ma cca 130 gB......no v biose ukazuje spravne 320gB
co teraz s tym? musim opat preinstalovat system?
tych 200gB mi dost chyba
WD CAVIAR XL WD3200AAKS 320 GB SATA
nerozdeloval si si pri instalacii windows-u ten disk na particie, pricom na jednu si nainstaloval windows a zvysnych 200GB si zabudol priradit nejakej particii?? Aj mne sa to uz par krat stalo
EDIT: aha, zle som si to precital, som myslel ze vo windowse ti ukazuje iba 130GB, nie pri instalacii, neber moj post do uvahy
EDIT: aha, zle som si to precital, som myslel ze vo windowse ti ukazuje iba 130GB, nie pri instalacii, neber moj post do uvahy
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
Skus pozriet tento navod
CPU: C2D 8200 ~ TR Ultra-120 eXtreme + Papst 120mm | MB: Asus P5K-E/WIFI-AP | GPU: MSI™ RX2600XT | RAM: A-DATA 2x 1GB 800 MHz EE | HDD: WD 320GB/AAKS | PSU: Corsair HX 520W | CASE: TT SOPRANO window | LCD: Belinea 19" | Keyboard: Microsoft Natural Ergo KB 4000
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: WD CAVIAR XL WD3200AAKS 320 GB SATA
Zakladna otazka - instaloval si Windows XP bex Service Packu? Ak je odpoved ano, tak riesenie spociva v instalacii minimalne SP1.Duri-MI napísal:pls poradte co s tym, zlozil som PC, a pri instalacii xp mi ukazalo, ze disk ma cca 130 gB......no v biose ukazuje spravne 320gB
co teraz s tym? musim opat preinstalovat system?
tych 200gB mi dost chyba
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.