Skrinka vhodna na SAS HDD
- Mishko
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Feb, 2008, 14:00
Skrinka vhodna na SAS HDD
Zdravim, staviam PC s vyuzitim 2x 15K SAS HDD. Pri prevadzke sa extremne zahrievaju a preto hladam vhodny case s chladenim HDD. Vsetky su ale riesene tak, ze ventilator nasava vzduch spred case a zenie ho dovnutra, co v mojom pripade nie je vhodne vzhladom na extremne teploty HDD. Existuje case s odvetranim HDD tak, aby teplo nimi produkovane nebolo vhanane dovnutra? Dik.
no ja si myslim ze dva tie disky nevydaju tolko tepla aby nejak vyrazne ochladili vzduch okolo nich prudiaci.disky same o sebe mozu byt dost teple bez ofuku ale t neznamena ze maju nejaky obrovsky tepelny vykon vzduch sa myslim neotepli ani o 1 stupen tym ze prejde okolo nich.inak to otocenie fanu naopak dobra kravina to by som nerobil
MB:Gigabyte GA-880GM-USB3 v3 CPU: athlonII x2 245e RAM: corsair XMS3 2x2GB 1600MHz VGA: amd 7750 SSD: Kingston SSDNow V +200 120GB PSU: CM Silent Pro M500 Case: Fractal core 1000
Tebe by bolo asi dobre hladat nieco na tento styl:
http://www.tichepc.sk/produkt/Lian-Li-P ... -1841.html
disky su oddelene od zvysku, teda by ti nezohrievali nic okrem zdroja
cosi podobne ale lacnejsie som videl aj u Aplus
http://www.tichepc.sk/produkt/Lian-Li-P ... -1841.html
disky su oddelene od zvysku, teda by ti nezohrievali nic okrem zdroja
cosi podobne ale lacnejsie som videl aj u Aplus
Spoiler: ukázať
V serverovni by s tym problem nebol, tam zvycajne staci aj obycajny outake, samozrejme na vyssich otackach. Ja som nieco podobne riesil tiez. Dolu uvedena bedna ma velky 12cm vetrak nad zdrojom. Ak si kupis tzv hdd montaznu sadu (40sk), mozes SAS disky umiestnit do dvoch hornych pozicii, popripade dokupit kit s 12cm vetrakom dopredu a mas po probleme. Teplo je okamzite odvadzane von z bedne.
sentimentálna spomienka - valid cpu
www.tntrade.sk , v podstate skoro kazdy bigtower od chieftecu je takto rieseny.
sentimentálna spomienka - valid cpu