@ The_Truth
1.35 Vcore nie je mnoho...

Ja som pre moj E4300 ishel az do 1.6 na vzdushnom hladeni no ale to som lem hcel vediet pokial pojde... A ishel len do 3.15 GHz

Preto ze ked mi je RAM ( 300 x 2 = 600 MHz ) na istom takte ako FSB ( 300 MHz ) dosahujem lepshie rezultati nez ked by som mal pomer 1 : 2 alebo 2 : 3...Smoke1213 napísal: Trocha nerozumiem,preco mas z ramiek 800MHz v podpise urobene 600 MHz
Moze to byt nizskou voltazou kazdy cpu ide inak taktovat,skus dat viac ale na 3ghz by aj default mal stacit.Jan napísal:Zatial len tak zlahka som skusil nataktovat 300x10 v biose 1.368V a CPU-Z 1.360V Ortosa som skusal len chvilu 10min ok ale neviem preco, ked dam vo Viste rezim spanku a nasledne ho chcem prebudit tak nechce ani bios nabehnut asi 4x sa zapne a vypne az sa nastavia mensie hodnoty! Ked ho vypnem normalnym sposobom bez problemov pc nabehne. Je mi jasne, ze 10min stabilitu je malo len sa chcem spytat ci za to moze nizka volataz CPU?
Kód: Vybrať všetko
K deskam Gigabyte mam bohuzel vyhrady. Jedna se o bezesporu kvalitni desky, ale p965 DQ6 testovana nìkdy pøed vanoci byla totalni propadak, ackoliv to z recenze nevyznìlo. Podle internetovych fór jsem zjistil, ze musite mit stìsti na kus. Ja nemìl a deska se chovala taxstrsnì, ze ji nahradilo Commando od Asusu a mam klid a FSB pøes 500Mhz hned na 1. pokus. Napø. Gigabyte se obces neustale resetil, musel jsem poøad otevirat case a resetit bios, jinak se PC prostì nespustilo. Jindy to ale slo. A nebo probrat Gigabyte z hibernace pøi pøetaktovani se mi nepovedlo ani jednou. Asi mam smùlu, ale s Asusem jsem ji nikdy nemìl (ale pozor na levne modely, je to shit)