Mam tuto KEYBOARD C-TECH CZ/SK KB-9140,USB a mam tam Hot keys no a chcel by som sa opytat na hot keys prehravaca ze ci sa da nastavit aby nebolli tie hot keys prehravaca dane ako predvolene len na windows media player ale ci by som si to nemohol predvolit na winamp player...
Diki
Dexx napísal:vo winampe musis zapnut podporu multimedialnych klaves
No ja som ju zapol ale blbne to pretoze winamp ako to tam odkikam a potom urobim aby to ulozilo tak vtedy hodi ze chyba a stale dokola... a vedla tej hot keys je taky ten cerveny kriz a proste blbne to... to sa asi uz nebude dat vyriesit, co?
na notebooku mam tiez multi tlacitka.
treba sa pohrat v registroch a priradit tym key-om inu aplikaciu alebo inu funkciu.
kamarat sa mi hrals notebookom a nastavil to v registroch.
bioworm napísal:mas k tej klavesnici nejake cd s ovladacmi...? ak hej skus ich tam nahodit(ak tam este niesu)
Jasne ze mam driver nainstalovany.. a je tam moznost zmenit hot keys ale len na internet co mi je ukradnute...
//
No v registroch to nastavit to by som musel mat niekde navod,, bo tam to len tak hladat by bolo asi na dlho
Patko19 napísal:na notebooku mam tiez multi tlacitka.
treba sa pohrat v registroch a priradit tym key-om inu aplikaciu alebo inu funkciu.
kamarat sa mi hrals notebookom a nastavil to v registroch.
No prehladal som ich a nasiel som hotkeys a bol tam odkaz priamy na windows media player no a tak som ho zmenil presne na moj winamp ale poviem to asi tak ze to spravilo... (winamp vypisuje stale tieiste chyby len s s hotkeys ktore chcem a to pausa play, next,, a stop... (chcem od tej klavesnice vela? asi hej ked blazninevedia urobit taky program ku klavesniciam kde by som si pozmenil aj tieto hotkeys... bud treba nejake ine registre pozmenit abo co ja viem... uz som z toho uplne :cry2: