Juiced 2
Juiced 2
relativne nova hra, hrali ste to niekto? lebo mne to ide minutku a potom to treskne do winu s chybovou hlaskou
podla readme sa to vraj nevie dohodnut s mojou zvukovkou (Realtek HD Audio) ale ani po splneni ich navodu mi to nechce ist
stve ma to o to viac ze som "autista" (rozumej milovnik auticiek) a NFS PS ma totalne sklamalo, tak som sa na J2 tesil a nic...
podla readme sa to vraj nevie dohodnut s mojou zvukovkou (Realtek HD Audio) ale ani po splneni ich navodu mi to nechce ist
stve ma to o to viac ze som "autista" (rozumej milovnik auticiek) a NFS PS ma totalne sklamalo, tak som sa na J2 tesil a nic...
Intel Core Duo 2180 2GHz@3GHz - AC Freezer Pro 7,MB MSI P35 NEO COMBO F, 2GB RAM Corsair XMS2 DDR2 800MHz, 120+200+400GB HDD, Asus EN8800GT 256MB DDR3, 19" LCD Fujitsu Siemens
Ja zapnem hru a objavi sa mi cierna obrazovka. Po 1 a pol minute mi to vyhodi to windowsu s tym, ze bud program nereaguje alebo, ze sa vyskytol program s aplikaciou. Nemoze to byt kvoli tomu, ze moja karta nepodporuje SHADER Model 3.0? A mam kartu RealTek AC 97 zvukovku s kodekom RealTek ALC850.
Spoiler: ukázať
Tak to nechapem. Minimalne rozlisenie, na tom ti to musi ist aspon 30 FPS. Je sice pravda, ze odporucany je AMD Athlon X2 5000+, co je dost, ale nechapem tomu. Skus reinstall, alebo reinstall WIN.
ale mne to vobec neseka ani na 8x AA, akurat ze to proste spadne zhruba vtedy ked si v novej carriere davam nick, ono to bude asi dost bugnute, ked to robi blbosti aj vam
Intel Core Duo 2180 2GHz@3GHz - AC Freezer Pro 7,MB MSI P35 NEO COMBO F, 2GB RAM Corsair XMS2 DDR2 800MHz, 120+200+400GB HDD, Asus EN8800GT 256MB DDR3, 19" LCD Fujitsu Siemens
Takze som prisiel na jednu novu vec.
Nainstaloval som drivre ATI Catalyst WHQL 8.1 (mal som 7.2). Hra si vypytala nastavenia, dal som vsetko high a spustil hru. Nesekalo nic. Hru som potom vypol, a ked som ju zas zapol(nic som nemenil, iba som sa bol pozriet na net) zase sekala ako predtym. Neviete cim to moze byt ?
Nainstaloval som drivre ATI Catalyst WHQL 8.1 (mal som 7.2). Hra si vypytala nastavenia, dal som vsetko high a spustil hru. Nesekalo nic. Hru som potom vypol, a ked som ju zas zapol(nic som nemenil, iba som sa bol pozriet na net) zase sekala ako predtym. Neviete cim to moze byt ?
Tak chlapi,asi to bude hrou,lebo ja som to vsetko pekne zapol,pohoda som sa s autickom rozbehol,prva zakruta a BUM!!!ani neviem ako a bol som vo Wine :8O: reku dobre,vypisalo mi ze v aplikacii nastal problem... :8O: tak som skusil znova a znova a znova a stale to iste... reku dobre moja,ked inak nedas tak som to odinstaloval a vratil sa k staremu dobremu NFS...
no tak presne to iste to robi aj mne, ale co sa tyka navratu k staremu dobremu NFS, tak nepocitam NFS PS, to nie je ani stare ani dobre
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Tato hra je nehratelna, mne to trha aj na high aj na medium na vsetkych nadstaveniach tato hra je strasne zle optimalizovana tvorcovia asi mysleli na nieco ine ked na tej hre pracovali :roll: :puke:
Radsej na nu zabudnut a ostat verny NFS alebo flatoutu ....
Radsej na nu zabudnut a ostat verny NFS alebo flatoutu ....