ahojte...problmem mam takyto:ked chcem otvorit localny disk tak mi vypise toto: D:/
pristup bol odopreny
co to moze byt...druhy localny co je ako secundarny ten ide...
virusi som mala ale uz som odstranila...
nejde otvorit disk
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Neboli tie virusy nahodou v System volume information? Ak hej tak zrejme si odtial zmazala dake subory, a preto sa ti neda pristupovat na disk. Myslim ze by to mala vyriesit preinstalacia systemu. Mne sa toto nestalo, ale kamarat mi to hovoril.
EDIT: Takze riesenie je asi taketo: Skus otvorit disk cez Total Commander alebo v Tento pocitac nanho klikni pravym a daj Otvorit. Vsetko potom prekopiruj na iny disk, a ten tvoj sformatuj a potom si tam veci mozes dat naspat. Netreba preinstalovavat disk. Teda predpokladam ze sa ti stala rovnaka vec ako kamaratovi, ktori to vyriesil takto.
EDIT: Takze riesenie je asi taketo: Skus otvorit disk cez Total Commander alebo v Tento pocitac nanho klikni pravym a daj Otvorit. Vsetko potom prekopiruj na iny disk, a ten tvoj sformatuj a potom si tam veci mozes dat naspat. Netreba preinstalovavat disk. Teda predpokladam ze sa ti stala rovnaka vec ako kamaratovi, ktori to vyriesil takto.
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Uz sa presne nepamatam ze ci mi to robilo to iste ci nieco ine to bolo, ale asi to otvaras cez Tento Pocitac. Ja som mal taky problem a niesom si isty ci mi to vypisovalo to iste, ale ked som isiel cez Total Commander tak som sa dostal na disk normalne.
Mas na tom disku nejake data ? Ak nie tak ho daj formatovat.
Nemas nieco porobene s uctom ? Nejake prava.
Mas na tom disku nejake data ? Ak nie tak ho daj formatovat.
Nemas nieco porobene s uctom ? Nejake prava.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- cuculka
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
hej hej disk ide otvorit aj takto:staci kliknut pravim na myske a dam otvorit to ide...ale ked 2x kliknem lavim tak nejde...a ani aktualizovat mi nejde antivirak...takze som to kontrolovala starou aktualizaciou...sa mi nechce zase setko spet instalovat...a ano aj system volume. mi to napadlo je to trojan neprijemny