Samovolne vypinanie pc
- LOLman
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 01. Feb, 2007, 08:00
Samovolne vypinanie pc
Mam taky maly problem....
Zostava: MB Shuttle AB48 PN
512 Mb, 266 Mhz DDR Ram
Geforce Ti 4600 128 Mb
Celeron 2,4 Ghz jadro northwood
zdroj 300 w
...pocitac sa samovolne vypina, pritom pripojenie vsetkeho HW je ok a uz stracam nervy nad tym kramom.
Mozete mi niekto poradit?
Zostava: MB Shuttle AB48 PN
512 Mb, 266 Mhz DDR Ram
Geforce Ti 4600 128 Mb
Celeron 2,4 Ghz jadro northwood
zdroj 300 w
...pocitac sa samovolne vypina, pritom pripojenie vsetkeho HW je ok a uz stracam nervy nad tym kramom.
Mozete mi niekto poradit?
- LOLman
- Nový používateľ
mno skusal som starsiu dvd mechaniku a inak som tam robil neake chladenie dozadu... vetrak 8 cm na vysavanie vzduchu a chladenie z radeony 9550 na chladenie miesta okolo grafy.... bo v poslednom case sa mi to nejako prehrieva tak uz bolo nacas
a o tom pretaktovani pred pol rokom to bolo nataktovane na rekordne teploty 3,06 Ghz potom som to unormarnil na povodne takty
do poslednych dni isiel normalne az teraz zacal takto vyskakovat.
a zabudol som na procaku mam AC Supersilent 4 ultra
a o tom pretaktovani pred pol rokom to bolo nataktovane na rekordne teploty 3,06 Ghz potom som to unormarnil na povodne takty
do poslednych dni isiel normalne az teraz zacal takto vyskakovat.
a zabudol som na procaku mam AC Supersilent 4 ultra
podla toho co pises - skus to na inom zdroji.... Az mas Celerona na jadre northwood , este par diskov , mechanik a vetrakov, grafika tiez potrebuje nejake tie Waty - moze kludne byt, ze ten zdroj uz nestiha alebo odchadza... Takze by som skusil nejaky novy 350-400W zdroj (niekde si pozicaj na skusku) a uvidis, ci to bude robit dalej...
pripadne odpoj od napajania vsetko , co nevyhnutne nepotrebujes k chodu PC (pridavne vetraky, mechaniky, az mas viac HDD - nechaj len systemovy...) a uvidis, ci to bude dalej vypinat...
pripadne odpoj od napajania vsetko , co nevyhnutne nepotrebujes k chodu PC (pridavne vetraky, mechaniky, az mas viac HDD - nechaj len systemovy...) a uvidis, ci to bude dalej vypinat...
ASUS P5Q; Quad 8300 AC Freezer7 Pro cooler; 4x2GB DDRII kingston HyperX 2x500GB SATA WD + 1,5TB Maxtor; Sapphire HD4850 512MB DDR3 Accelero; LG 20" LCD L206WTQ-WF 2ms DVI; a kopa haraburdia okolo
- LOLman
- Nový používateľ
1. definujem pojem samovolne vypinanie = pocas behu windowsu sa natvrdo resetne pc
2. s chladicmi mi to ide v poho ale akonahle zapojim 2. mechaniku tak uz zacne strajkovat. uz 3 hodiny sa toto neopakovalo tak dufam ze sa toto uz nebude opakovat ale na vase odporucanie skusim iny, silnejsi zdroj (kamarat ma na starom 350 takze to asik supnem nachvilu do nasho pc)
poprosim moderatora o lock....
dakujem chalani
2. s chladicmi mi to ide v poho ale akonahle zapojim 2. mechaniku tak uz zacne strajkovat. uz 3 hodiny sa toto neopakovalo tak dufam ze sa toto uz nebude opakovat ale na vase odporucanie skusim iny, silnejsi zdroj (kamarat ma na starom 350 takze to asik supnem nachvilu do nasho pc)
poprosim moderatora o lock....
dakujem chalani
no kedze este problem nieje 100% vyrieseny a navyse to je odborna sekcia, tak uvazujem ze lock este nebude to najlepsie, pre ukoncenie tejto temy.. nahodou zistis ze ti to stale robi a co potom? zalozis new dred s tym istym? ked odstranis problem, potom sa to tu moze locknut
Spoiler: ukázať
radsej skus novy zdroj a urcite min 350W... lebo nejaka stara 350 w sunka s nafuklymi kondikmi moze byt v reale slabsia ako kvalitnejsia 300w... takze tak...LOLman napísal:1. definujem pojem samovolne vypinanie = pocas behu windowsu sa natvrdo resetne pc
ASUS P5Q; Quad 8300 AC Freezer7 Pro cooler; 4x2GB DDRII kingston HyperX 2x500GB SATA WD + 1,5TB Maxtor; Sapphire HD4850 512MB DDR3 Accelero; LG 20" LCD L206WTQ-WF 2ms DVI; a kopa haraburdia okolo
- LOLman
- Nový používateľ
Bracho hral pc a z nicoho nic sa natvrdo vypol potom sa ho uz nepodarilo zapnut. Takze je momentalne u jedneho manika a dufam ze sa ho podari rozbehathazo napísal:radsej skus novy zdroj a urcite min 350W... lebo nejaka stara 350 w sunka s nafuklymi kondikmi moze byt v reale slabsia ako kvalitnejsia 300w... takze tak...LOLman napísal:1. definujem pojem samovolne vypinanie = pocas behu windowsu sa natvrdo resetne pc
Prosim admina o lock.