BlueVoda
- Duroniak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
BlueVoda
Mam problem s timto programom ako sa vygeneruje index ?
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Ja som nad tym maturoval vyse tyzdna a uz som sa tu nato pytal, alenik nevedel.
Stranka sa da ulozit len tak, ze das Preview a tym sa ti stranka so vsetkymi suborm ulozi do C:\Document and settings\Meno uzivatela\Local settings\Temp\Preview. Potom si ju jednoducho skopirujes kam chces a premenujes html subor. Inak subor nolinks.html vymaz, je tam zbytocny.
Stranka sa da ulozit len tak, ze das Preview a tym sa ti stranka so vsetkymi suborm ulozi do C:\Document and settings\Meno uzivatela\Local settings\Temp\Preview. Potom si ju jednoducho skopirujes kam chces a premenujes html subor. Inak subor nolinks.html vymaz, je tam zbytocny.
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
to frankie4444: "View-Page properties-Character set: windows-1250" Takato moznost tam sice neni ale dopises ju tam rucne. Vtedy idu vsetky nase interpunkcne znamienka bez problemov.
Inak aj na pracu s tymto uzasnym programikom je dobre poznat aspon zaklady tvorby html, vtedy ma tento program neobmedzene moznosti.
Inak aj na pracu s tymto uzasnym programikom je dobre poznat aspon zaklady tvorby html, vtedy ma tento program neobmedzene moznosti.
hallo
mozete mi poradi ako na Bluevoda? Tam ked chcem vytvorit hypertextovy odkaz na uz v PC ulozenu .html stranku - nejde mi to a skusal som uz vsetko (viete aby mi prelo po kliknuti na gombik na inu stranku co mam pripravenu. ) ale ked zadam ze kam prejst - napr. nejaku www adresu tak to ide..
BlueVoda
tu je teda mrrrtvo no aspon skusim.. potrebujem poradit ako dostat v BlueVoda subor PDF na stranku, resp.odkaz nan a aby sa dal popripade aj tlacit z netu, dalej by som chcel pocitadlo na uvodnu stranku, datum a cas.. asi som moc narocny , dufam ze nezosediviem kym sa najde dobra dusa co poradi
BlueVoda
tak dik za ochotu, nemusite sa nabuduce tlacit v rade na odpoved, uz som na to prisiel, skoda straty casu ale aspon som sa dacomu zase priucil.. inak, kde som cital o BlueVode tam takzvani "profici" nan hromzili, vraj wisywyg editory su na howby, prdlajs, na prezentaciu cohokolvek bohato staci, zbytocne nezdrzuje ako pisane editory, a potom komu su naco na vyrobenych strankach kadejake blbosti? na margo tych profikov len jedno, dolezita je grafika, praca s fontami a tak, kto nema na tieto veci cit moze ovladat celu abecedu tvorby web stranok a vsetky kody, finesy ked po grafickej stranke to nezvlada.. vsak vy najmudrejsi?