mam taky problem (vlastnim notebook):
externu zvukovku aj jej drivere som nainstaloval, odstanil som povodne drivere zo zvukovky co je v notebooku, napojil kable k 5.1tke a tu nastal problem, hra len 2.1 zvuk, predne a subwoofer...
ako mam vyriesit moj problem ?
ps: v XPckax mam nastaveny 5.1 repro system v nastaveni zvuku, ale nejak to nepomohlo
ps2: dostal som len drivere a prehravac od SB ale ani cez ten to 5.1 nejde
SB live! 24bit external + SB inspire T6100 5.1 repro
Zdravim. Pokial mas tento typ zvukovky,mal by si ku nej dostat komplet CD kde je driver + soft na ovladanie zvukovky,prehravanie zvuku a iny pridavny soft. Po instalacii tohoto CD sa ti v ponuke START - VSETKY PROGRAMY vytvori adresar CREATIV - chod donho a tam najdes Sound Blaster Live! 24-Bit External - a v nom Creativ Speaker Settings - tam si nastav 5.1 zvuk, v Bass Managmente povol Bass Redirection a hlasitost daj naplno...
A este skus ci mas dobre pozapajane vsetky kable - overis to aj cez START - VSETKY PROGRAMY - CRATIV - Sound Blaster Live! 24-Bit External - Creativ Diagnostics - Diagnose - Start Test.
Ja mam tuto istu zvukovku,dokonca mam povolenu aj tu co mam v notebooku len v nastaveniach zvuku vo Windowse mam ako primarnu zvukovku na prehravanie zvuku povolenu tuto externu a vsetko hra tak ako ma - bez sebemensich problemov.
//presunul killswitch
A este skus ci mas dobre pozapajane vsetky kable - overis to aj cez START - VSETKY PROGRAMY - CRATIV - Sound Blaster Live! 24-Bit External - Creativ Diagnostics - Diagnose - Start Test.
Ja mam tuto istu zvukovku,dokonca mam povolenu aj tu co mam v notebooku len v nastaveniach zvuku vo Windowse mam ako primarnu zvukovku na prehravanie zvuku povolenu tuto externu a vsetko hra tak ako ma - bez sebemensich problemov.
//presunul killswitch