potiahne tuto grafiku - Sapphire 2900Pro 512 MB-inu kupit nemozem lebo potrebujem VIVO, TV kartu do PC uz nemam kam dat a navyse dve co som skusal nestali za vela. Teraz mam FX 5900SP s VIVO, no ta my uz vykonovo nestaci. Navyse mam mozno trocha iny model toho zdroja, udaje na krabici v ktorej som ho dostal su rovnake ako vysie uvedene ale v manuali sa pise ze ma dve 12V vetvy tusim ze 14 a 15 A, je mozne ze tych 24 A na krabici je max zataz pre obidve naraz ? alebo pojde o inu reviziu zdroja ?
Navyse mam dost narvany stroj - Opteron 170, 1 x 36 GB Cheetah 15k SCSI Ultra 160, 1 x 18 GB IBM Ultrastar SCSI Ultra 160, 1 x 60 GB Seagate 7200 rpm IDE, 1 x 9 GB Seagate Hot Swap SCSI 10k. SCSI radic Adaptec 29160, 1 x DVD RW, 1 x CD-RW, ZIP, SB Audigy 2 Gold, cca 10 roznych vetrakov (skrina,HDD atd.) s toho 4 podsvietene, 2 x Neon Trubica ... Viem ze vetraky a trubice zeru malo, ale podla jednej stranky kde sa da spocitat potrebny zdroj (ak ju najdem tak doplnim link) by som potreboval tak 600 W a tento nema ani poctivych 500...
Pripadne neviete ked tak niekto ci tento zdroj aspon tie parametre poctivo dodrzi

Inac sorry ak sa v tomto prispevku neda dobre vyznam ale lepsie sa mi to sformulovat nepodarilo.