Ako s chladicom na socket 775
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
Ako s chladicom na socket 775
Prechadzam po dlhych rokoch na Intel, P35. AMD chladice sa zvacsa nasadzuju s antistatickou podlozkou na tvrdom podklade, najlepsie nejakom stole.
Prosim poradte mi, ako nasadit chladic (AKASA 965) na procesor?
je to mozne robit na stole, alebo uz na namontovanej MB v skrinke? Nemoze sa tato MB zlomit? Prosim poradte...
Som lama zaciatocnik, pokial ide o 775...
Dakujem.
Prosim poradte mi, ako nasadit chladic (AKASA 965) na procesor?
je to mozne robit na stole, alebo uz na namontovanej MB v skrinke? Nemoze sa tato MB zlomit? Prosim poradte...
Som lama zaciatocnik, pokial ide o 775...
Dakujem.
-
- Čierna listina bazáru
-
- Čierna listina bazáru
Heh tak s tymto socket som si uzil a uzivam svoje, takmer vzdy ked trochu viac trasiem s bednou alebo sa v nej hrabem, tak sa mi moj AC7 uvolni Fakt blby system uchytenia
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Mno, na tomto sockete a iba v mojom PC som vymenil uz 5-ty chladic, a aj keD sa v skrinke hrabem, drzi/drzal vzdy kazdy perfektne (a mal som aj Freezera).
O tom ako sa to sprava keD niekto so skrinou trasie sa nevyjadrujem...
Sytsem uchytenia nie je blby, len si treba dat pozor na tie pritlacne piny, ak si uz chladic raz vyberal a znova nasadzoval, treba ich spravne povytiahnut a pootocit aby znova zacvakli...par krat sa mi stalo, ze som ich musel vytiahnut a znova nasadit...ale vtedy drzi kazdy chladic perfektne, aj keD samozrejme to nema na uchytenie cez ramcek na zadnej strane dosky+sróby...
O tom ako sa to sprava keD niekto so skrinou trasie sa nevyjadrujem...
Sytsem uchytenia nie je blby, len si treba dat pozor na tie pritlacne piny, ak si uz chladic raz vyberal a znova nasadzoval, treba ich spravne povytiahnut a pootocit aby znova zacvakli...par krat sa mi stalo, ze som ich musel vytiahnut a znova nasadit...ale vtedy drzi kazdy chladic perfektne, aj keD samozrejme to nema na uchytenie cez ramcek na zadnej strane dosky+sróby...
dyk, hosi, ja postup poznam ale ono to nie vzdy ide tak ako by malo, hlavne ked je v skrinke malo miesta
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438