neznamy problem u zostavy
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
neznamy problem u zostavy
neviem kde to presne dat....
masina c28 2180, grafa gts 320mb , 2x512korzar twin 675 mhz XMS2 a MB giga p35 ds3l
doska a cpu boli vratene z reklamacky ako nove vymenene kusy
vsetko je kupovane z fora
disk a dvdrw-sata a zdroj 400w fortron dokupene zo sopu
moja otazka...
ak je masina studena a zapina sa stale hadze modru obrazovku neda sa stihnut precitat....nieco ako ked vypadne xp ....
musi sa instalovat system nanovo
potom sa moze sa resetovat vypinat nasledne setko je ok bezi v pohode disk dici ako ma dvd pali s usmevom
v momente ak masina stoji dlhsie opakuje sa podobny scenar
chcem verit ze hardverove casti su ok nerad by som reklamoval nieco napr do agemu.... cakanie na godota...
ma niekto predstavu?
moj tip je zahrievanie dosky kedze to robi iba pri studenej....
robilo nieco podobne niekomu?
viac momentalne neviem popisat iba to co teraz
system bol isnttalovany 4x
ficalo to v pohode ale na pci karte obycajnej
dosel novy zdroj zapojila sa grafa a po tyzdni pouzivania zacala haprovat....
zeby grafa teda?
stale to robi iba u studenej masinky...
zase s fenom pred zapnutim asi tiez nebude robit dobry dojem
diki za pripadne postrehy
masina c28 2180, grafa gts 320mb , 2x512korzar twin 675 mhz XMS2 a MB giga p35 ds3l
doska a cpu boli vratene z reklamacky ako nove vymenene kusy
vsetko je kupovane z fora
disk a dvdrw-sata a zdroj 400w fortron dokupene zo sopu
moja otazka...
ak je masina studena a zapina sa stale hadze modru obrazovku neda sa stihnut precitat....nieco ako ked vypadne xp ....
musi sa instalovat system nanovo
potom sa moze sa resetovat vypinat nasledne setko je ok bezi v pohode disk dici ako ma dvd pali s usmevom
v momente ak masina stoji dlhsie opakuje sa podobny scenar
chcem verit ze hardverove casti su ok nerad by som reklamoval nieco napr do agemu.... cakanie na godota...
ma niekto predstavu?
moj tip je zahrievanie dosky kedze to robi iba pri studenej....
robilo nieco podobne niekomu?
viac momentalne neviem popisat iba to co teraz
system bol isnttalovany 4x
ficalo to v pohode ale na pci karte obycajnej
dosel novy zdroj zapojila sa grafa a po tyzdni pouzivania zacala haprovat....
zeby grafa teda?
stale to robi iba u studenej masinky...
zase s fenom pred zapnutim asi tiez nebude robit dobry dojem
diki za pripadne postrehy
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- lezgy
- Pokročilý používateľ
brat hlasi este taku vec
pracuje v podbrezke a maju tam EOP (elektricka oblukova pec) ked je zapnuta tak elektika blika v celom areali kde byva....ci by to padanie nebolo zdrojom...
sice asi nie ale....
ako som pisal stale to robi ked je masina studena...
edit od brata
Teplota procaku nejde nad 46 st. C
Grafika v klude cca 40+-, otazky 50-60%
Pri zatazeni ( X3 / Ragnarok) automaticky dvihne na 99%, teplota 58 st. C(GPU)
Ramka neviem, ale to mi zacalo, az po namontovani grafy/zdroja...ale nepamatam, co to vystrajalo, ked bola stara grafa...lebo neviem, ci som ho vypinal...a sice j, vypinal som ho a nestrajkoval...nikdy...ale mne sa zda
Ze ked to preblikne ta modra obrazovka, tak tam pise nieco s FAT32, ale ja fatku nemam ziadnu...mne to skor vyzera na problem disku, lebo system nabehne v poho a az ked sa zapne antivirak, tak...este mozem tak spravit, ze ho vypnem, zoberem fotak ( ako vcera pepe skusal) a sfotim/poslem / prestudujem...problem zo vcera je ten, ze pepe cakal a stlacil spust v momente, ked to malo nabehnut, ale nabehlo to kus neskor Very Happy...po tvrdom restarte systemu to uz normalne nabehlo...
........ ani len netusim co to moze byt, ale urcite je to hardware...ramky nepredpokladam, lebo ziadne FFF8HXXX som na ten modrej obrazofke nevidel…
nasleduju nadavky....
zeby ten HDD?
pracuje v podbrezke a maju tam EOP (elektricka oblukova pec) ked je zapnuta tak elektika blika v celom areali kde byva....ci by to padanie nebolo zdrojom...
sice asi nie ale....
ako som pisal stale to robi ked je masina studena...
edit od brata
Teplota procaku nejde nad 46 st. C
Grafika v klude cca 40+-, otazky 50-60%
Pri zatazeni ( X3 / Ragnarok) automaticky dvihne na 99%, teplota 58 st. C(GPU)
Ramka neviem, ale to mi zacalo, az po namontovani grafy/zdroja...ale nepamatam, co to vystrajalo, ked bola stara grafa...lebo neviem, ci som ho vypinal...a sice j, vypinal som ho a nestrajkoval...nikdy...ale mne sa zda
Ze ked to preblikne ta modra obrazovka, tak tam pise nieco s FAT32, ale ja fatku nemam ziadnu...mne to skor vyzera na problem disku, lebo system nabehne v poho a az ked sa zapne antivirak, tak...este mozem tak spravit, ze ho vypnem, zoberem fotak ( ako vcera pepe skusal) a sfotim/poslem / prestudujem...problem zo vcera je ten, ze pepe cakal a stlacil spust v momente, ked to malo nabehnut, ale nabehlo to kus neskor Very Happy...po tvrdom restarte systemu to uz normalne nabehlo...
........ ani len netusim co to moze byt, ale urcite je to hardware...ramky nepredpokladam, lebo ziadne FFF8HXXX som na ten modrej obrazofke nevidel…
nasleduju nadavky....
zeby ten HDD?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- lezgy
- Pokročilý používateľ
takze bluescreeen hlasi toto
Byli zisteny potize a system byl ukoncen aby nedoslo k poskozeni pocitace.
Page_faul_in_nonpaged_area
Omacky typu uistit sa, ze je software a hardware zapojeny/nainstalovany spravne
Ak sa jedna o novu instalaciu a...
Ak to vidim prvykrat restartovat ....bla bla bla
Ak opakovane, tak kontaktovat dodavatela hard/soft waru a ziadat aktualizacie...
. omacky .
. omacky .
. omacky .
Ak potize pretrvavaju, vyberte/vypnite instalovany hard/soft ware, a Zakazte moznosti pamìti systemu BIOS napr. Ukladani do medzipameti, nebo stinove rizeni.
*** Stop: 0X00000050 (0XAA4A5000,0X00000000,0X8052808,0X00000000)
Zahajovani vypisu fyzicke pameti RAM
Vypis fyzicke pameti je dokoncen.
Pozadejte o pomoc spravce systemu nebo skupinu technicke podpory
co vy na to?
Byli zisteny potize a system byl ukoncen aby nedoslo k poskozeni pocitace.
Page_faul_in_nonpaged_area
Omacky typu uistit sa, ze je software a hardware zapojeny/nainstalovany spravne
Ak sa jedna o novu instalaciu a...
Ak to vidim prvykrat restartovat ....bla bla bla
Ak opakovane, tak kontaktovat dodavatela hard/soft waru a ziadat aktualizacie...
. omacky .
. omacky .
. omacky .
Ak potize pretrvavaju, vyberte/vypnite instalovany hard/soft ware, a Zakazte moznosti pamìti systemu BIOS napr. Ukladani do medzipameti, nebo stinove rizeni.
*** Stop: 0X00000050 (0XAA4A5000,0X00000000,0X8052808,0X00000000)
Zahajovani vypisu fyzicke pameti RAM
Vypis fyzicke pameti je dokoncen.
Pozadejte o pomoc spravce systemu nebo skupinu technicke podpory
co vy na to?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Zeby ramky ?
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
presunute : Zakladne dosky ->> Hardware vseobecne
osobne by som tiez tipoval pamate, ale...
...problem s touto hlaskou u mna jednu dobu sposobovali i ovladace. Ako pises, bola menena grafa, pre pokoj duse skus preinstalovat inu verziu driverov.
Pripadne mrkni i na odkazy na tejto stranke
osobne by som tiez tipoval pamate, ale...
...problem s touto hlaskou u mna jednu dobu sposobovali i ovladace. Ako pises, bola menena grafa, pre pokoj duse skus preinstalovat inu verziu driverov.
Pripadne mrkni i na odkazy na tejto stranke
- lezgy
- Pokročilý používateľ
takze postrehy...
testy bezia 7hodin -everest
zeby nekompatibilita?
napadla ma vec intel a nvidia....sice blbost ale nemohlo by to byt nekompatibilitou casti?
uz je to tak ze na 3. alebo 4. pokus uz masina nabehne furt a pocas prace neukazuje ziadne chyby ak uz bude nieco fakt zle tak uz len HDD. hry ako x3 morowind najnovsie crysis sa skuasl a setko bavi bez najmennsich problemov....
mal niekto problemy s nekompatibilitou u komponentov ktore su uvedene hore?s niektorymi z nich? 2180/giga p35 ds3l/ 8800gts 320mb/320bit/4x512 korzar xms2
ja si naozaj neveim rady a brat tam nema nic a nikoho kde by to vyskusal
testy bezia 7hodin -everest
zeby nekompatibilita?
napadla ma vec intel a nvidia....sice blbost ale nemohlo by to byt nekompatibilitou casti?
uz je to tak ze na 3. alebo 4. pokus uz masina nabehne furt a pocas prace neukazuje ziadne chyby ak uz bude nieco fakt zle tak uz len HDD. hry ako x3 morowind najnovsie crysis sa skuasl a setko bavi bez najmennsich problemov....
mal niekto problemy s nekompatibilitou u komponentov ktore su uvedene hore?s niektorymi z nich? 2180/giga p35 ds3l/ 8800gts 320mb/320bit/4x512 korzar xms2
ja si naozaj neveim rady a brat tam nema nic a nikoho kde by to vyskusal
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||