Moje su urcite pozitivne, lebo stale castejsie zazivame mi PC hraci suche obdobia....

Jasne, prachy su prachy...Ale je to nie je len o piratoch, mozes vymysliet aj neviem aku ochranu, pirati su s rozumom a technikou daleko lepsie na tom...Sklada sa to prevazne zo spolocnosti, ktory vyrabaju hardware, takze skor o to ide....Orcusak napísal:Za vsetkym su samozrejme prachy, a to tie o ktore ich okradaju pirati... Mozno sa im podari konecne nieco s nimi urobit nech sa pohne predaj pc hier, za poslednych par rokov tu nebolo nic nove vsetko sa len recykluje az na par vynimiek... ved sa predaju desiatky milionov hernych grafarni a predaje hier nikde, snad sa presadi digitalna distribucia a overovanie orig. hier cez net, vsetky tie pokusy o overovanie originality cez medium totiz skoncilo aj so starforcom vsetci vieme ako...
Presne tak, 90% mojich hier su v cene pod 500SK, zbytok su darceky (okrem diabla2 to mam tusim za 690)Tomax napísal:Ja osobne som si kupil Crysis ale za tych 1.500.- sa vobec neoplatila, tak ako takto chcu aby si ludia kupovali hry. Napr. kupil by si niekto z vas NFS Pro Str.? nikdyani za 500,-...napriklad taky Flatout 2 som si kupil za 400,- a tu hru hram doteraz a ked vyjde trojka tak si kupim aj tu...takto sa ziskava zakaznik
bioworm napísal:je to len cisto komercna zalezitost... ja osobne si radsej stiahnem danu hru z netu zadarmo... usetrim, zahram si rovnako kvalitne a ak sa mi hra nahodou nepaci nelutujem jej kupu a vyhodene peniaze... radsej setrim ako minam
Od toho aby si si spravil aspon aky taky nazor na hru su tu demoverzie, alebo teda zadarmo uvolneny obsah, alebo si mozes na hru spravit nazor u kamarata. Netvrdim ze nemam palene hry, zatial som na skole, kebyze zarabam a dostatocne tak mi vobec nerobi problem za dobru hru zaplatit aj 1000sk.bioworm napísal:je to len cisto komercna zalezitost... ja osobne si radsej stiahnem danu hru z netu zadarmo... usetrim, zahram si rovnako kvalitne a ak sa mi hra nahodou nepaci nelutujem jej kupu a vyhodene peniaze... radsej setrim ako minam