Zdravim.
Velmy tuho uvazujem o kupe domaceho kina rezp repro zostava genius home theater hf5005 5+1, ktoru mozno poznate ma super zvuk a vybornu cenu no mam tu mensi
problem.
Vlastnim zatial spolahlivy no starsi asi 5 rocny book acer travelmate 281, ktory ma iba 4 kanalovu zvukovku intel 82801 dbich4 ac97 s kodekomcirrus logic
cs4299. Moja otazka znie ci bude dana zostava repro v plnom rozsahu bez vacsich obmedzeni pouzitelna na tejto zvukovej karte.
Napadlo ma ci by sa k nej nedal doinstalovat daky novsi driver, tory by s nej robil softwarovo 5+1 kanalovu kartu. Vsimol som si, ze niektore hardwarovo
5+1 zvukovky podporuju s urcitym driverom softwarovo aj 6+1 kanal.
Vdaka za vsetky rady.
notebook jeho zvukovka a repro zostava 5+1 kompatibilita sno
to je dobra kravina softwarom hardver sotva nahradis, ja keD si nainstalujem drivre na GF8800 tak nebudem mat zo svojej 7600 vykonnejsiu kartu. Ide o to ze tie reproduktory by si ani nemal kde napojit, keD tam mas dva vystupne konektory, sotva by si si tam softverom spravil treti, tri su totiz potrebne na 5.1.
A este ta opravim v jednom omyle, Genius este nevyrobil a ani nikdy nevyrobi reproduktory ktore by mali "super zvuk" a fakt ma serie keD o takych srackach niekto nieco take napise. Ale to je na flame, takze Dalej radsej nerozvadzam.
A este ta opravim v jednom omyle, Genius este nevyrobil a ani nikdy nevyrobi reproduktory ktore by mali "super zvuk" a fakt ma serie keD o takych srackach niekto nieco take napise. Ale to je na flame, takze Dalej radsej nerozvadzam.
Spoiler: ukázať
zvukovka
ale jasne.to ze softwarom nenahradis hardware mi je uplne jasne.ja som myslel len, ze by som softwarovo cize updatom driverov pre zvukovku pridal jeden chybajuci kanal.no novsie pre moju zvukovku niesu a aj tak mi treba 3 vstupy pre repro typu 5+1 co som napr nevedel.dik za radu.brat ma na stolaku obyc zv integrovanu v doske daky realtek a v utilite k nej je mozne vstupy prepnut pre repro 5+1.genius nepoznam urcite to nieje neviem co no myslel som dobre parametre v pomere k cene...ci vies o niecom lepsom?
zatial to vidim tak, ze pokial repro 5+1 tak si dokupim externu sb cez usb daku obyc za 1500 sk alebo variant 2, ze si kupim jednoduche repro 2+1 no na trhu su iba vsetko slabe wataze.keby sa naslo nieco aspon subwoofer tak 35 w a satelity tak 15 w ani nevaham. viem mozno ma odbijete, ze pri takych repro waty niesu neviem ako dolezite no kamos ma prditka 2+1 ma tam subw 15 w a satelity 6 w..subw by este ako tak usiel no satelity mu pistia az hnus...
vdaka
zatial to vidim tak, ze pokial repro 5+1 tak si dokupim externu sb cez usb daku obyc za 1500 sk alebo variant 2, ze si kupim jednoduche repro 2+1 no na trhu su iba vsetko slabe wataze.keby sa naslo nieco aspon subwoofer tak 35 w a satelity tak 15 w ani nevaham. viem mozno ma odbijete, ze pri takych repro waty niesu neviem ako dolezite no kamos ma prditka 2+1 ma tam subw 15 w a satelity 6 w..subw by este ako tak usiel no satelity mu pistia az hnus...
vdaka
KeD kupujes 2+1 repro z tych co sa bezne predavaju k PC tak nic s poriadnymi satelitmi nezozenies. Problem je ale v tom ze ani keD hladas repro bez subwoofera tak nic poriadne nezozenies, ja som ako najmensie zlo za priaznivu cenu vybral Genius SP-HF1250X ktore hraju tak ako by aj clovek za taku cenu cakal... basy veskere zadne a zvysok tiez nijak oslnujuci, ale da sa to pocuvat a aj vykon to ma postacujuci.